Dr. Şakir Kaymak Kurşunlu'dan aday

Dr. Şakir Kaymak Kurşunlu'dan aday

Kurşunlu'da AK Parti belediye başkan aday adayı sayısı 3'e yükseldi.

Dr. Şakir Kaymak, AK Parti'den Kurşunlu Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Oldukça kalabalık bir partili ve kendisine destek veren dostlarıyla Kurşunlu ilçe teşkilatında gerçekleşen adaylık başvurusundan sonra söz alan Dr. Şakir Kaymak "2014 Mahalli İdareler Seçimleri İlimize, İlçemize ve tüm yurdumuza hayırlı olmasını, seçimlerin huzur ve sükunet içinde geçmesini diliyorum. AK Parti 11 yıldır Türkiye genelinde eğitimde, sağlıkta, ekonomik ve sosyal yaşam alanlarında büyük yatırımlar yapmakta. Ancak Kurşunlu’nun bu yatırım ve dönüşümlerden mahrum kaldığını görüyoruz. Bu seçimlerde birlik ve beraberlik içinde çalışarak Kurşunlu’da seçimi kazanacağımıza ve AK Parti’nin Türkiye her yerinde yaptığı yatırım ve dönüşüm programlarını ilçemize de kazandıracağımızı düşünüyorum. Hep birlikte çalışarak milli ve manevi değerlerine bağlı eğitim ve kültürel düzeyi yüksek kuşaklarını yetiştirmiş, ekonomik, kültürel ve sosyal yapılanmasını tamamlamış yaşanabilir bir Kurşunlu inşa edebileceğime olan inancım tamdır. Bugün ayrıca aday adaylığı başvuruma katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Var olunuz sağ olunuz ve de Allah’a emanet olunuz" diyerek sözlerini tamamladı. 

akparti-kursunlu-sakirkaymakadaylikbasvurusu-sozcu-resim-091.jpg

akparti-kursunlu-sakirkaymak-sozcu-resim-09.jpg

Gün içerisinde Sözcü18'e de konuşan Kaymak "Kurşunlu'ya belediyecilik anlamında hizmet verebilme düşüncesiyle adaylık yarışına dahil oldum. Adaylığımın önce Kurşunlu'ya sonra da Çankırı'ya hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Dr. Şakir Kaymak'la birlikte Kurşunlu Belediye Başkanlığı için AK Parti'den adaylık başvurusu yapanların sayısı 3'e ulaştı.

AYAĞININ TOZUYLA İSTİŞARE KURULU TOPLANTISINDA
AK Parti'den Kurşunlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Dr. Kaymak, ayağının tozuyla bugün Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen parti içi istişare kurulu toplantısına katıldı.

sakirkaymak-sozcu-resim-0992.jpg

KADİR ŞAHİN'İN DE ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNMASI BEKLENİYOR
Öte yandan 2009 yerel seçimlerinde AK Parti'den Kurşunlu Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılan Kadir Şahin'in de önümüzdeki günlerde adaylık başvurusunda bulunacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
153 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler