Drogba, Akhisar Belediye’yi zengin etti

Drogba, Akhisar Belediye’yi zengin etti

16 bin 597 seyirci kapasiteli statta tüm biletler satıldı... Kulüp, 920 bin TL gişe geliri elde etti.

Akhisar Belediyespor Yönetimi'nde Drogba sevinci yaşanıyor. Ege temsilcisi, yarın akşam 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Galatasaray maçından 1 milyon TL'lik gelir bekliyor...

16 bin 597 seyirci kapasiteli statta tüm biletler satıldı... Kulüp, 920 bin TL gişe geliri elde etti, maça özel reklam panolarının satışı ile bu rakamın 1 milyon TL'nin üzerine çıkarılması planlanıyor. 
 
Yarın tribünlerin yarısından fazlasının Galatasaraylı olması bekleniyor. Zira konuk sarı-kırmızılı taraftarlar için 60 TL’den satışa çıkan 3 bin 500 bilet hemen tükendi. Drogba’yı izlemek için başta İzmir’den olmak üzere Manisa’ya çevre illerden akın edecek Galatasaraylılar, ev sahibi bölümden de biletler almaya başladı.
 
DURUMU MAÇ SAATİ BELLİ OLACAK
 
Ve Didier Drogba bu kez sahada vitrine çıkıyor. Galatasaray’ın dünyaca ünlü transferi yarın oynanacak Akhisar Belediye maçında ilk kez sarı kırmızılı forma ile sahaya çıkacak. 
 
Drogba’yı, Şampiyonlar  Ligi’ndeki kader niteliği taşıyan Schalke 04 maçında ilk 11’de sahaya sürecek olan Fatih Terim, FIFA tarafından geçici lisansı çıkan yıldız golcüyü, Akhisar Belediye maçının kadrosuna aldı. Ancak ilk 11’e koyup koymayacağı henüz belli değil. 
 
Fatih Terim’in, Drogba ile Burak ikilisini Manisa’da oynanacak maçta da sahaya sürerek bir anlamda Schalke 04 maçının provasını yapmak istediği ve bu sayede yıldız golcünün de takıma alışmasını planladığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler