DSİ misafirhanesi babanın tapulu malı mı Sayın Akbaşoğlu?

DSİ misafirhanesi babanın tapulu malı mı Sayın Akbaşoğlu?

AK Parti Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, DSİ'nin misafirhanesinde kendi adına ayırttığı odanın anahtarını 1 yıldan bu yana cebinde taşıdığı iddia edildi.

AK Parti'nin Çankırı milletvekili aday listesinde 1. sırada bulunmakla birlikte aynı zamanda 26. Dönem Çankırı milletvekili olarak TBMM'de hizmet veren M. Emin Akbaşoğlu ile ilgili iddia gündeme bomba gibi düştü.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan bilgilere göre; Akbaşoğlu'nun geçen dönemde zaman zaman Çankırı'ya yaptığı ziyaretler sırasında Çankırı Merkez'de konakladığı sürelerde DSİ'nin misafirhanesinde kaldığı öğrenildi. Son bir yıldan bu yana DSİ'ye ait misafirhanede kendisine tahsis edilen odanın anahtarının milletvekilinin cebinde bulunduğu, oda için ödediği ücretin ise sadece geceleme yaptığı tarihlerle ilgili olduğu iddia edildi.

Şayet bu iddialar doğru ise Sayın Akbaşoğlu'na bu sayfalardan şu soruyu sormaktayız:

- DSİ misafirhanesi babanın tapulu malı mı? Misafirhaneden tüm vatandaşlar hangi şartlarda faydalanıyorsa sen de o şartlarda faydalan. Anahtarı alarak, odayı sürekli "dolu" kapatman, lakin ücret ödemeye gelince sadece kaldığın gecelerin parasını ödemen hangi adalete sığar! Madem anahtarı alıyorsun gelmediğin gecelerin de faturasını öde! Ne dersin sayın vekil?

AK PARTİ TABANI DA AKBAŞOĞLU İSMİNDEN RAHATSIZ
Öte yandan 24 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesinde ismi AK Parti 1. sıra adayı olarak açıklanan M. Emin Akbaşoğlu'nun geride bıraktığımız 4 yıllık milletvekilliği süresince sergilediği performansı gözönüne alan Çankırılı seçmenler yaşanan durumdan hayli rahatsız. Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan şikayetlerin başında ise "AK Parti Genel Merkezi Çankırı'dan bir isim bulamadı da ikinci kez İstanbul'dan listeye isim koydu?" cümlesi geliyor. 

Şikayet cümleleri devamında "Bu arkadaşımız o kadar başarılı ise, yaklaşık 100'e yakın milletvekilinin seçildiği, 300 bin dolayında Çankırılı'nın yaşadığı İstanbul'dan neden listelerde aday gösterilmiyor? Doğrusu bunu merak ediyoruz" diyorlar.

SOSYAL MEDYADA FARKLI İDDİALAR DA VAR!
AKP listesi Çankırı 1. sıra adayı M. Emin Akbaşoğlu ile ilgili sitayişler bunlarla da kalmıyor. Sosyal medyada Akbaşoğlu hakkında "Muhammet Emin Akbaşoğlu, Salim Çivitcioğlu'nu seçim masraflarını karşılayacak kaz olarak görüyormuş" şeklinde yorumlara da rastlanmakta.

Bakalım M. Emin Akbaşoğlu bu eleştirilere nasıl yanıt verecek, merakla bekleyelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler