Dt. Şakir Kaymaktan açıklama

Dt. Şakir Kaymak'tan açıklama

AK Parti Kurşunlu Belediye Başkan aday adayı Dt. Şakir Kaymak, yazılı açıklama yaptı.

AK PartiKurşunlu Belediye Başkan Aday Adayı Dt. Şakir Kaymak, şahsıyla ilgili olarak kamuoyuna yansıyan iddialarla ilgili olarak açıklamada bulundu. Dt. Şakir Kaymak'ın yazılı açıklaması şöyle:
 
"Bilindiği üzere 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine katılmak üzere AK Parti’den Kurşunlu Belediye Başkan Aday Adayı oldum.
 
Son zamanlarda bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada hakkımda daha önceki görevlerim sırasında ihaleye fesat karıştırmaktan ve usulsüzlük yapmaktan Ağır Ceza Mahkemesinde yargılandığıma dair asılsız haberler ve dedikodular çıkartılmaktadır.
 
Şahsım adaylık başvurumu yaparken Adli Sicil Temiz belgemi partime sunmuş bulunmaktayım. İsterlerse de kampanyacılara da sunabilirim.
 
Ayrıca şahsımın ne ağır ceza mahkemesinde ne de ihaleye fesat karıştırmak ve usulsülük yapmak ile ilgili bu güne kadar hiçbir davası olmamış şu anda da böyle bir davası bulunmamaktadır.
 
Kurşunlu Devlet Hastanesinde görev yaptığım dönemde bazı ideolojik gruplar hastaneye alınan iğneden ipliğe her şeyi isimsiz olarak şikayet etmiş, personelin tamamına yakını defalarca soruşturma geçirmiş, şahsımın geçirdiği soruşturmaların tamamı lehime kapanmıştır. Şikayetçi belli olmadığından manevi tazminat davası da açılamamıştır.
 
İlçemize başkan aday adayı olacağımı duyurmaya başladığımda bu gruplar yine isimsiz dilekçelerle şikayette bulunmuş olup mesnetsiz olan şikayetler, başkanlık adaylığımızı etkileyecek nitelikte olmayıp lehimizede sonuçlanacağı da aşikardır. 
 
Bu karalama kampanyasını yürütenler hakkında hukuki haklarım saklıdır.
 
Bu kadar şikayete ve yıldırma politikalarına rağmen şahsım yılmamış ilçemizin gelişmesini ve büyümesini istemeyen gruplarla mücadele etmiş, Kurşunlu’muzun hastanesine ve insanına hizmet etmeye devam etmiş bundan sonra da devam edecektir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler