Düğün dönüşü kaza: 3 ölü, 11 yaralı

Düğün dönüşü kaza: 3 ölü, 11 yaralı

Giresun’da bir düğüne katıldıktan sonra Erzurum’a dönen içinde 14 kişinin bulunduğu minibüs, şarampole yuvarlandı. Kazada 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Kaza, bugün sabah saat 07.00 sıralarında merkeze bağlı Karagöbek Mevkiinde meydana geldi. Giresun’da düğüne katıldıktan sonra Erzurum’un Oltu İlçesine gitmek için yola çıkan Fazlı Toprak yönetimindeki 25 D 9520 plakalı minibüs, şoförün uyuduğu iddiasıyla şarampole yuvarlandı.

Kazada sürücü Fazlı Toprak, Ebru Er ve Merve Çipak öldü. Kazada, Metin Gürbüz, Gülten Gürbüz, Fahriye Er, Hakan Er, Kadriye Er, Kenan Er, Doğukan Er, Sibel Yüce, Havva Yıldız, Elif Yıldız, Ertuğrul Yıldız ise, yaralandı.
 
Yaralılar Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma ve Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 
BİR KAZA DA İZMİT'TE
Bir kaza da İzmit'te meydana geldi. Şirintepe Mahallesi Nato Caddesi'nde İzmit istikametine seyir halindeki Emin Altıntaş'ın kullandığı 41 J 0014 plakalı midibüs, karşı yönden gelen Ali Eken (21) idaresindeki 41 KU 781 plakalı panelvanla çarpıştı.
 
Kazada yaralanan midibüsteki yolculardan Kadir Bozkurt, eşi Neriman ile kızı Ceren Bozkurt ve diğer araç sürücüsü Ali Eken, ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. (Haber fotoğrafı: Arşiv görüntüsü)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler