Dumanlı: Çankırıda AKPden iyiyiz!

Dumanlı: Çankırı'da AKP'den iyiyiz!

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı, Çankırı’da yapılan yerel seçim anketlerinde MHP’nin durumunun AKP’den iyi olduğunu açıkladı.

Partisinin Çankırı İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenleyen MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı, MHP’nin 9 ilde düzenlediği açık hava toplantılarının sonuncusunun 9 Kasım’da Ankara’da yapılacağını bildirdi.
 
Düzenlenecek miting için Ankara ve çevresinde bulunan 11 kentte alt yapı çalışmaları yaptıklarını dile getiren Dumanlı, “Yapacağımız mitinge tüm Çankırılıları davet ediyoruz. Bunun için 2 gün boyunca burada kalacak ve çeşitli STK’larla görüşmeler yapacağız. Esnaflarımızla fikir alışverişinde bulunacak ve tüm vatandaşlarımızı açık hava toplantılarımızın sonuncusuna davet edeceğiz” diye konuştu.
 
Gazetecilerden gelen soruları da yanıtlayan Dumanlı, bir gazetecinin Çankırı’daki yerel seçim anketleriyle ilgili sorusu üzerine şunları kaydetti:
 
“Biz parti olarak adayımızı belirledikten sonra henüz bir anket çalışması yapmadık. Farklı şirketlerin yaptığı yerel seçim anketlerini özellikle takip ediyoruz ve sonuçlarda hiçbir sıkıntı görmüyoruz. MHP olarak Çankırı’da herhangi bir sıkıntımız söz konusu değil” diye konuştu.
 
Dumanlı, 30 Mart 2014′ten sonra Çankırı’ya MHP’li belediyenin en iyi hizmeti vereceğini kaydetti.
 
Toplantıda Dumanlı’ya, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Selçuk Coşkun, Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar, Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın ile parti teşkilatları eşlik etti. (Karatekin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler