Dünya ikincisi güreşçiye Özcandan ödül

Dünya ikincisi güreşçiye Özcan'dan ödül

Dünya ikincisi olan Seyfettin Karadeniz'e vali Özcan tarafından ödül verildi.

Bulgaristan’da yapılan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonasında Dünya 2'ncisi olan Seyfettin Karadeniz Çankırı Valisi Vahdettin Özcan tarafından makamda kabul edilerek ödüllendirildi.

Dünya ikincisi güreşçi Seyfettin Karadeniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan, antrenör Halis Akdere ve Yaren Spor Kulubü Başkanı İsmail Acubunar ile birlikte Vali Özcan’ın konuğu oldular.
 
4-11 Eylül 2012 tarihlerinde Bulgaristan’da yapılan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası’nda 84 kg.Serbest Stil’de Dünya ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi olan Seyfettin Karadeniz’i tebrik eden Vali Özcan, kendisine ödülünü takdim etti.
 
Sporla ve sporcularla yakından ilgilenen Vali Özcan, kabulde sporculara gereken önemin ve desteğin verilmesi gerektiğini belirterek “Her zaman sporcularımızın yanınızdayız. Başarılarınız nedeniyle sizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
 
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2003 mezunu ve Yaren Spor Kulübü Sporcusu olan Seyfettin Karadeniz, 2008’de Dünya Şampiyonluğu, 2009’da Olimpiyat Şampiyonluğu, 2011 yılında ise Avrupa Şampiyonluğu olan bir güreşçimiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler