Dünya Kupası'nın yıldızı Beşiktaş'ta

Dünya Kupası'nın yıldızı Beşiktaş'ta

Siyah beyazlılar, oyuncu arama ekibinin raporu doğrultusunda 17 yaşındaki Nijeryalı futbolcuyla anlaşma sağladı. Beşiktaş, bu transferle geleceğe de yatırım yapmış oldu.

Ara transfer döneminde hem kadrosunda eksik gördüğü yerlere takviye hem de geleceğe yatırım yapmak isteyen Beşiktaş aradığı sağ beki Nijerya’da buldu. Siyah beyazlıların oyuncu tarama ekibinin raporları, teknik ekip ve yönetim tarafından değerlendiriliyor. Beşiktaş, kulübün geleceğe yönelik oluşturacağı kadroyu şimdiden belirlemek için yurt dışı ve içinde oyuncu arayışlarını sürdüren Fikret Demirel ve ekibi 2013’te Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlenen FIFA U17 Dünya Kupası’nın yıldız isimlerinden olan Nijeryalı Musa Mohammed’i transfer etti. 

‘DÜNYA ÇAPINDA BİR YETENEK’
Beşiktaş’ın eski yıldız oyunculardan ve şu anda Nijerya Milli Takım antrenör kadrosunda yer alan Daniel Amokachi’nin de tavsiye ettiği Nijerya U17 kaptanı Musa Mohammed için eski Kartal “Musa, gelecekte dünyanın en iyi sağ beklerinden biri olacak. O sebeple Beşiktaş çok iyi bir hamle yaptı” ifadelerini kullandı. Beşiktaş’ın tarama ekibi üyeleri ise “Beşiktaş Kulübü geleceğe şimdiden yatırım yapıyor. Musa Muhammed, müthiş bir teknik ve zekaya sahip. Şu an 17 yaşında ama gelecekte önemli bir yıldız adayı olarak karşımıza çıkacak” yorumunu yaptı. Musa Mohammed’in Kolombiya’dan transfer edilen Pedro Franco gibi antrenmanlara dahil edilerek geleceğe hazırlanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler