Dünyanın pilotları Çankırıda

Dünyanın pilotları Çankırı'da

23-30 Temmuz tarihlerinde yapılacak şampiyona için 41 ülkeden yaklaşık 150 sporcunun geleceği Çavuntur Termal Otel’de ilk pilotlar kendilerini gösterdi.

Paragliding World Cup Çankır”ı Cumartesi günü yapılacak açılış kokteyli ile start alırken dünyanın pilotları Çavundur’a akmaya başladı.

YARIŞMALARA SAATLER KALA - TIKLA

23-30 Temmuz tarihlerinde yapılacak şampiyona için 41 ülkeden yaklaşık 150 sporcunun geleceği Çavundur Termal Otel’de ilk pilotlar kendilerini gösterdi.

tahsin-tekin-pilot-resim-09.jpg

Geçen Yıl Kore’de Dünya Şampiyonu olan bayanlarda şampiyon olan başarılı ve güzel pilot Daria Krasnova, , yine şampiyon pilotlardan Andrey Elives ile birlikte , Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimitrovski yarışmalar için Çavundur’a gelenler arasında.

Paragliding World Cup'ta yarışacak olan İtalyan pilotlar Maurizio Maina, Manuel Grandi ve Marco Littme de Termal Otel'e ilk gelenler arasında.

hilmi-ince-pilotlar-resim-03.jpg

TÜRK PİLOTLAR DA ÇAVUNDUR’DA
Yarışmaya katılacak olan şampiyon Türk pilotları da yabancı pilotlar gibi Çavundur’a geldiler. Türkiye’yi uluslar arası yarışmalarda başarıyla temsil eden ve yapılacak olan yarışmanın Direktörü olarak  görev yapacak olan Semih Sayır, ÇANHAVK pilotu Hilmi İnce ile ülkemizin deneyimli pilotlarından Mustafa Savaş Kıroğlu ve Hakan İrtem de organizasyon için Çavundur Termal Otel’e gelenler arasında.

otel-paragliding-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler