Düşürülen helikopterin pilotlarını ... +18 İZLE

Düşürülen helikopterin pilotlarını ... +18 İZLE

ÖSO militanları düşürülen helikopterin pilotlarını... Kan donduran görüntüler internete düştü...

Türk Genelkurmay'ına bağlı F16'lar tarafından vurularak Suriye sınırına yakın bölgeye düşen helikopterin 2 Suriyeli pilotu, bölgede konuşlanmış muhalif ÖSO militanları tarafından adeta parçalandı.

Pilotlardan biri kurşuna dizilirken, diğer pilotun kafası ve kolları kesildi. Ve bu görüntüler internete düştü.

İŞTE VAHŞETİN GÖRÜNTÜLERİ... +18

MUHALİFLERDEN AÇIKLAMA

Türkiye'nin, sınır ihlali yapan Suriye'ye ait bir askeri helikopteri düşürdüğünü açıklamasının ardından Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), helikopterin vurulmasından hemen sonra çekildiği iddia edilen görüntüler paylaştı.
 
Görüntülerde uçağın alev topu halinde yere düşmesi ve yanan enkazının yanı sıra paraşütle atlayan pilotların yere inişi görülüyor. ÖSO mensupları daha sonra ise otomatik silahlarla, paraşütle yere inmeye çalışan havadaki pilotlara nişan alarak ateş ediyor.
 
Pilotların yere inmesiyle birlikte 'Allahuekber' diye bağırmaya başlayan ÖSO mensupları, pilotlara doğru yöneliyor ve hemen ardından arka arkaya silah sesleri duyuluyor. Görüntülerde ayrıca pilotlardan birine ait olduğu iddia edien bir ceset ve kanlı üniforma görülüyor.
 
Bu arada enkaz parçalarını toplamayı sürdüren muhalifler helikopterden üç kişinin düştüğünü ikisinin öldüğünü, birinin ise ellerinde rehin bulunduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler