Duyguya dokunanlar yandı!

Duygu'ya dokunanlar yandı!

Survivor'da Gönüllüler grubunda yer alan Duygu Çetinkaya, yarışmanın en dikkat çekici ismi oldu.

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına Gönüllüler grubunda yer alan Duygu Çetinkaya, kavgacı yönüyle bu sezon yarışmanın en dikkat çekici ismi oldu.

Survivor yarışmasıyla yıldızı parlayan takım arkadaşları, Bozok, Hilmicem ve Murat ile sert tartışamalar yaşayan oyuncu Duygu Çetinkaya azılı bir erkek düşmanı çıktı.
 
Duygu Çetinkaya, geçmişinde verdiği bir röportajda erkekler hakkında şu açıklamayı yapmış: "Erkek arkadaşım yok. Olmasını da istemiyorum! Erkeklerin zihniyetleri artık çok değişmiş. Güzel bir kadın gördükleri zaman, bu kızdan nasıl faydalanırım diye düşünüyorlar...
 
Beş dakika önce çok seven adam beş dakika sonra değişebiliyor. Nefret ediyorum böyle insanlardan. Benim elimden tutacak insanın bu camiadan olmaması gerekiyor. Uyuşturucu bağımlıları, kız manyaklarıyla dolu etrafımız...
 
Ben zaten adam gibi adamı bulduktan sonra bağıra bağıra söylerim. Bundan da gurur duyarım. Erkekleri sevemiyorum. Gizli kapaklı sorular sorarım, anlam veremezler. Yanlışını gördüğüm zaman da bir anda silerim."
 
Öte yandan Duygu'ya sosyal medyada edilen hakaretler Denizli'de yaşayan ailesini harkete geçirdi. Hakaretleri kayıt altına alan aile şu açıklamayı yaptı..
 
"Kimseyi, sevmek zorunda değilsinizdir ama saygı göstermek zorunludur. Üstelik bir de küfürler başladı yine. Tekrar belirtmek isteriz ki küfür edenler tek tek tespit edilip kayıt altına alınmaktadır...
 
IP numaralarından kimlikleri, yerleri belirlenmektedir. Ve Duygu hanım yarışmadan döndüğünde önüne dosya sunulacaktır. Dava açma hakkı vardır ve bugün buna benzer durumlarda hapis cezası veya ciddi para cezaları kesilmektedir."
 
MURAT VE FATMAGÜL SMS'E ÇIKTI
Öte yandan Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler'de Fatmagül ve Murat SMS'e çıktı. Konsey'de yapılan oylama ile 3 oy Fatmagül'e çıkarken 2 oy da Murat'a çıktı.
 
Gönüllüller takımından gideceğine seyircilerin SMS oyları ile belirlenecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler