Düzce’de, CHP ve İYİ Parti yönetimleri istifa etti

Düzce’de, CHP ve İYİ Parti yönetimleri istifa etti

Düzce'de CHP ve İYİ Parti´nin Düzce İl Teşkilatları 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde partilerinden istifa etti.

İYİ Parti´den istifa eden Yönetim Kurulu üyeleri adına açıklama yapan Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Çiçek, “Bizler İYİ Parti Düzce İl Teşkilatı kurucu üyeleri olarak ülkemizin içinde bulunduğu durumdan çıkış yolu olarak gördüğümüz İYİ Partimiz, parti programımızdaki ilkelerimiz olan, açık, dürüst, hesap verebilir olmak, çoğulcu katılımcı, kapsayıcı pozitif siyaset yapmak, eleştiriye açık ve özgür düşünceli olmak, siyaseti değerler üzerinden üretmek ve yapmak farklılıklara saygılı olmak ilkelerini yerine getirebilmek için yaptığımız çabaların boşuna olduğunu üzülerek görmekteyiz. Bu bağlamda Teşkilatımızın kurucu İl Başkanı ve Milletvekili adayı Ercan Katırcıoğlu´nun bugüne kadar yürüttüğü siyasetin, geliştirdiği söylemlerin, veremeyeceği hesapların sonunun gelmeyeceğini, Düzcemize hizmet etme kapasitesinin yetersiz olduğunu düşündüğümüzden dolayı Düzce İYİ Parti Yönetim Kurulu'nda bulunan görevlerimizden istifa ediyoruz” dedi.

CHP ÖRGÜTÜ DE İSTİFA ETTİ!
Diğer yandan CHP İl Yönetimi, istifalara yönelik açıklama yapmayacaklarını belirtti. CHP ve İYİ Parti İl Yönetimleri düşerken, yeni yönetimlerin parti genel merkezleri tarafından atanması bekleniyor.

3 milletvekili kontenjanın olduğu Düzce’de İYİ Parti; Ercan Katırcıoğlu, Yunus Özay Er ve Reyhan Ataseven’i, CHP ise Zafer Teber, İlknur Başak Tütüncü ve Hasan Servet Öktem’i aday göstermişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler