Düzce'de fırtına 6 can aldı!

Düzce'de fırtına 6 can aldı!

Düzce'nin Yığılca ilçesinde şiddetli rüzgar nedeniyle orman işçilerini taşıyan traktörün üzerine ağaç devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

DÜZCE’nin Yığılca İlçesi’nde orman işçilerinin bulunduğu traktörün üzerine ağacın devrilmesi sonucu 6 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Yığılca Kırık mevkiinde meydana geldi. Ormanda çalıları ve otları temizleyen işçiler yağmurun başlamasıyla traktörün römorkuna binerek ilçe merkezine doğru yola çıktı. Traktör yolda ilerlerken, yolun kenarında bulunan bir ağaç rüzgarın etkisiyle devrildi. Bunun üzerine traktör ve bağlı olduğu römork devrilirken işçiler altında kaldı. Römorkun altında kalan 34 yaşındaki Birgül Çelik, 43 yaşındaki Nazım Kara, 23 yaşındaki Erkan Çakır, 17 yaşındaki Hale Çelik, 13 yaşındaki Sedat Yalçın ve 40 yaşındaki Adalet Altınay yaşamlarını kaybetti. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri römorkun altında kalanları çıkarırken, 15 yaralı Düzce Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürülüp tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

kazadegildogalafet-sozcu-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler