Ebru Gündeş Türkiyedeki en pahalı otomobile binecek

Ebru Gündeş Türkiye'deki en pahalı otomobile binecek

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab, Türkiye'deki en pahalı otomobile binecek.

Ebru Gündeş'le evlendikten sonra 26 milyona Kanlıca'da iki yalı, 3 milyon 750 bin liraya Sapphire'de ofis, 1 milyon Euro'ya Bodrum'dan yazlık alan Zarrab, geçen yıl da 960 bin Euro verip 'Kralların otomobili' olarak anılan, dünyaca ünlü İngiliz markası Rolls-Royce'un Phantom modelini garajına dahil etmişti.
 
PLAKA 34 YIL 60
Evlenmeden önce "60 yıl hiç ayrılmayacağız" diye söz veren çift, Rolls Royce'larının plakasını '34 YIL 60' olarak çıkarttırmıştı.
 
Sıkı durun; 960 bin Euro'ya getirttiği Rolls-Royce'una ruhsat çıkarabilmek için yaklaşık 1 milyon TL ÖTV ve KDV ödeyen Zarrab'ın, ikinci Rolls Royce'unu sipariş ettiği ortaya çıktı.
 
ZARRAB 15 GÜNE KADAR ARABAYI TESLİM ALACAK
Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre ilkinde Rolls Royce'un Phantom modelini tercih eden Azeri enişte, bu kez Türkiye'de sadece Ali Ağaoğlu'nda olan Rolls Royce'un Ghost modelini sipariş etmiş. Otomobil için bu kez kesenin ağzını iyice açan Zarrab, ikinci Rolls Royce'u için tam tamına bir milyon 250 bin Euro (yaklaşık 3 milyon 150 bin lira) yatırmış.
 
4 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK
Zarrab'a, bu aracı 15 güne kadar teslim alacak ve bir süre geçici plaka ile binecekmiş. Ruhsat çıkarmak istediğinde ÖTV ve KDV'si için en az 1 milyon lira daha ödeyeceğini varsayarsak; bu araba Azeri işadamına yaklaşık 4 milyon 150 bin liraya mal olacak.
 
AĞAOĞLU'NU GEÇTİ
Ebru Gündeş sahip olduğu bu arabayla Ali Ağaoğlu'nu bile geride bıraktı. Sıradışı yaşamı, sevgilileri ve lüks araçları ile her zaman gündemde olan İş adamı Ali Ağaoğlu Rolls Royce'un aynı modelini 1 milyon TL'ye almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler