Ebru Yaşar, Çeyiz Şovda Çankırıya birincilik kazandırdı

Ebru Yaşar, Çeyiz Şov'da Çankırı'ya birincilik kazandırdı

TRT1 ekranlarında gündüz kuşağında canlı olarak

yayınlanan “Çeyiz Şov” adlı yarışmaya Çankırı’yı temsilen katılan Ebru Yaşar, büyük bir başarı göstererek haftanın birincisi oldu.

TRT’de yayınlanan “Çeyiz Şov”da geçtiğimiz hafta Çankırı temsil edildi. Yarışmaya ilimizi temsilen katılan Ebru Yaşar, gösterdiği üstün performansla Çankırı’ya birincilik getirdi.

Her hafta farklı illerden beş genç kızın katıldığı yarışma programında, her yarışmacı, kendi yöresini temsil edip, yöresel yemeklerini hazırlıyor; geleneksel kostümlerini tanıtıp, el emeği göz nuru işlerini sergiliyor.

Geçtiğimiz hafta yarışmaya Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi gönüllülerinden Ebru Yaşar Çankırı’yı temsilen katıldı. Çankırı ile birlikte Tokat, Mersin, İzmir ve Kastamonu illerinden katılan yarışmacılar illerini temsil ettiler. Haftanın birincisi, diğer katılımcılar ile jüri üyelerinin verdiği puanların yanı sıra, yarışmacıyı ekran başından izleyenlerin gönderdiği kısa mesajlarla (SMS) desteklendi.

Yaşar, gösterdiği üstün başarı ile diğer yarışmacı arkadaşlarını geride bırakarak birincilik koltuğuna oturdu. Çankırı kültürünü en güzel şekilde anlatan Yaşar, hak ettiği birincilik koltuğuna oturarak, Çankırı kültürünün Türkiye tarafından tanınmasına da katkı sağladı.

Evlilik çağına girmiş genç kızlar kişisel maharetleriyle kendi kültürlerini temsil edilen yarışma ve eğlence programı Çeyiz Şov’da Çankırı adına katılan Ebru Yaşar birinci oldu. Aynı zamanda 10 bin TL değerinde çeyiz ödülünün de sahibi olan Yaşar, yapılacak büyük finalde Çankırı'yı tekrar temsil etmeye hak kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler