Ece Erken'in eşi: O karıyı boşayacağım

Ece Erken'in eşi: O karıyı boşayacağım

Serdar Ortaç, kendisini dinlemeye gelen Ece Erken'e espri yaptı. Erken'in eşi Serkan Uçar da ortalığı karıştırıp tehditler savurdu.

Sürpriz bir nikahla 4 ay önce genç işadamı Serkan Uçar'la (26) evlenen ve 3 aylık hamile olan sunucu Ece Erken, eğlenmek için gittikleri mekanda boşanmanın eşiğine geldi.

"ECE BİZE DE ÖĞRETİN NASIL YAPTINIZ BEBEĞİ"
Etiler'deki Sahne İstanbul'da eşiyle Serdar Ortaç'ı dinleyen Erken'e Ortaç sahneden laf atarak takıldı: "Ee bak evlendiniz, ne güzel çocuk da yaptınız. Ece bize de öğretin nasıl yaptığınızı. Serkan bir ara da senle buluşup kaynaşalım, konuşalım."

ECE ERKEN'İN EŞİ ÇILGINA DÖNDÜ: SANA NASIL BÖYLE BİR ŞEY DER
Bu sözlerden sonra bir anda çılgına dönen Serkan Uçar, hamile eşini kolundan tuttuğu gibi tuvaletlerin olduğu bölüme göt ürdü ve "Bu adam nasıl sana öyle bir şey diyebilir?" diye bağırmaya başladı. Güvenlik görevlileri müşterilerin rahatsız olmaması için Serkan Uçar'ı koluna girerek erkekler tuvaletine soktu.

"BANA CUMHURBAŞKANI'NI ARATTIRMAYIN"
Serkan Uçar, kendini dışarıya atan güvenlikçilere "Siz beni ve karımı nasıl itersiniz, bana kimse dokunamaz. Bana şimdi Cumhurbaşkanı'nı arattırmayın, hepinizi mahvederim." diyerek tehditler savurdu.

"O KARIYI BOŞAYACAĞIM"
Mekana eşini almak için girmek istediğinde eşinin gittiğini söyleyen görevlilere bu kez, "O karıyı boşayacağım nasıl benden habersiz gider ulan." diye bağırdı.

eceerken-resim-11.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler