Edirne'de trafik kazası: 1 ölü

Edirne'de trafik kazası: 1 ölü

İnanılmaz kaza can aldı.

Edirne’de kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden 38 yaşındaki Sezgin Bahar, 117 metre sürüklenerek şarampole yuvarlandı. İnanılmaz kazada, kaza yaptığı 5 saat sonra fark edilen Bahar’ın, ağaca dik olarak asılı kalan otomobilden yaralı olarak çıktığı ve yardım istemek için yürürken öldüğü belirlendi.

Kaza, gece 03.00 sıralarında Kapıkule Sınır Kapısı yolu Eskikadın Köyü yakınlarında meydana geldi. Bulgaristan’dan Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra memleketi Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’ne gitmek için yola çıkan Sezgin Bahar, kullandığı 22 DR 914 plakalı otomobille, Eskikadın Köyü yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybetti.       

Yol kenarına takla atan Bahar’ın kullandığı otomobil 117 metre sürüklenerek şarampole yuvarlanarak bir ağaca dik olarak asılı kaldı.

Kazayı sabah 08.00 sıralarında yoldan geçen otomobil sürücüleri görerek polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yolun alt bölümünde bulunan bir ağaçta dik olarak asılı kalan otomobilden fırlayan sürücü Sezgin Bahar’ı aracından 200 metre ileri de ölü olarak buldu.

Jandarma ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Türk ve Bulgaristan çifte vatandaşı evli ve 1 çocuk babası Sezgin Bahar’ın cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler