Efsane yarışçı Schumacher'den kötü haber

Efsane yarışçı Schumacher'den kötü haber

Formula 1'in eski doktoru Gary Hartstein, 6 aydır komada bulunan Formula 1'in efsanevi pilotu Michael Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili konuştu.

Formula 1'in eski doktoru Gary Hartstein, Fransa'da kayak yaparken düşerek ağır yaralanan ve yaklaşık 6 aydır komada bulunan Formula 1'in efsanevi pilotu Michael Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili, "Schumacher'den güzel haber alma şansımızın olmadığından neredeyse eminim" dedi.

BLOGUNDAN AÇIKLAMA YAPTI
Hartstein, kişisel blog hesabından yaptığı açıklamada, Schumacher hayranlarının olası en kötü sona hazırlanması gerektiğini belirterek, "Çok üzgün olsam da bundan sonra Michael Schumacher'den güzel haber alma şansımızın olmadığınından neredeyse eminim" ifadelerini kullandı.

"AİLESİNİN SUSMASI KÖTÜYE İŞARET"
Schumacher'in ailesinin, efsanevi pilotun sağlık durumu hakkında açıklama yapması gerektiğini vurgulayan Hartstein, "Ailesinin Michael'ın durumuna karşı koruyucu tavrı ve sürekli susması, iyi bir haber olmadığının açık göstergesidir" değerlendirmesini yaptı.

ARALIK AYINDA KAZA GEÇİRMİŞTİ
Schumacher, Fransa Alpleri'nde, 29 Aralık 2013 tarihinde kayak yaparken düşerek başını kayaya çarpması sonucu ağır yaralanmış ve Grenoble Hastanesinde ameliyat edilmişti. Ünlü pilot, o günden bu yana hala yapay komada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler