Ege Haberin direksiyonunda Zencirci var

Ege Haber'in direksiyonunda Zencirci var

Çankırı ile ilgili kaleme aldığı yazıları zevkle okunan yazarımız İbrahim Zencirci, İzmir'de yayımlanan Ege Haber gazetesinin genel yayın yönetmeni oldu.

Vedat Beki'nin "Çankırı'nın Aziz Nesin'i" olarak tanımladığı, Sözcü18'in sevilen ve kaleme aldığı yazıları zevkle okunan ismi İbrahim Zencirci, İzmir'de yayımlanan Ege Haber gazetesinin genel yayın yönetmenliği koltuğuna oturdu.

15 günde bir yayımlanan "Bornava ve İzmir'den Haberiniz Olsun" sloganı ile yayımlanan Siyasi - Aktüel - Haber gazetesi Ege Haber, tam boy ve 20 sayfa olarak okuyucusuna ulaşmakta. Baskı trajı 7 bin olan gazetenin 59. sayısı bugün yayımlandı.

2010 yılının son sayısı öncesi gazetenin Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen İbrahim Zencirci "Son beş yıldır Çansaati.org, Çankırı Postası, Sözcü18 ve İncegeliş dergilerinde kaleme aldığım yazılardan sonra elde ettiğim deneyimlerle birlikte, şahsıma yapılan böylesi bir öneriyi memnuniyetle karşıladım. Ege Haber, İzmir'de, özellikle Bornava'da vatandaşın yakından bildiği bir gazete. 2010'un son sayısı bugün okuyucu ile buluştu. Öyle tahmin ediyorum ki, okuyucu son sayımızdaki değişiklikleri farkedecektir. İlerleyen günlerde hazırlayacağımız yeni sayılarımızın heyecanı ile yeni yıla giriyorum" dedi.

Sözcü18'in istikrarlı ve sağlam kalemi İbrahim Zencirci'ye yeni görevinde başarılar dilerken, gazetenin web ortamındaki sayılarına www.egehaber.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler