Eğitimci Yadigar Tezcanoğlu aramızdan ayrıldı

Eğitimci Yadigar Tezcanoğlu aramızdan ayrıldı

Atkaracalar'ın yetiştirdiği değerli insan, eğitimci ve Çankırı stk'larının emektar ismi Yadigar Tezcanoğlu İstanbul'da vefat etti.

Atkaracalar doğumlu, eğitimci ve ÇANDEF Yönetim Kurulu Üyesi Yadigar Tezcanoğlu gece yarısı Ankara'da vefat etti.

Uzun süredir gördüğü kanser tedavisine karşın kurtarılamayarak yaşama veda eden Tezcanoğlu son olarak Zeytinburnu Reşat Tardu İlköğretim Okulunda Müdür olarak olarak görev yapıyordu.

Merhum Yadigar Tezcanoğlu'nun cenazesi bugün sabah saatlerinden Ankara'dan Atkaracalar'a gönderildi. Tezcanoğlu ikindi namazına müteakip Atkaracalar'da sevenlerinin de katılacağı törenle defnedilecek.

tezcanoglu-cenaze-atkara-resim-03.jpg

Sözcü18 yazı ailesi olarak merhum Tezcanoğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi sunarız.

ÇANDEF BAŞKANI ÖZENÇ'İN MESAJI

ÇANDEF Başknı Ömer Lütfi Özenç, eğitimci Yadigar Tezcanoğlu'nun yaşama veda sürecini özetlerken "Temmuz 2010'dan bu yana yakalandığı amansız hastalıkla mücadele ediyordu. Bu defa yine, her zaman özlemini duyduğu Atkaracalar'a gitmişti. Oradan, Ankara Onkoloji Hastanesine acil olarak kaldırdılar. 3 gün hastanede kaldı. Perşembe akşamı iyi değildi. Eşi, oğulları ve doktoru başucundaydı. Doktor dedi ki; Gidiyor. Zemzem suyu verdiler. ... 3 aydır hiç gülmeyen Yadigar hocam gülümsedi. Ve o halde, gülümseyerek Hakk'ın rahmetine kavuştu. Mekanı Cennet olsun...

Duyduk ve Ankara'ya oradan da Atkaracalar'a gittik. Eşi, çocukları, dostları, arkadaşları sevenleri hep oradaydı. Kalabalığı caddeler almadı. Orada bir kez daha anladık ki ölüm varmış. Yaşanan kısa zaman diliminde, insanları kırmaya ya da insanlara kırılmaya bile değmezmi!!! Allah rahmet eylesin..." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler