Elazığ 5.4le sallandı

Elazığ 5.4'le sallandı

Bu sabah meydana gelen deprem sonrası vatandaşlar arasında panik yaşandı.

Elazığ’da bu sabah Richter ölçeğine göre 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem vatandaşlar arasında paniğe yolaçtı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün verdiği bilgiye göre bugün saat 10.34’de merkez üssü Elazığ İçme Beldesi olan 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 6 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Elazığ’ın yanı sıra Tunceli, Malatya, Diyarbakır, Bingöl’de hissedildi. Deprem vatandaşlar arasında paniğe yolaçtı. Yetkililer depremin hasara yolaçıp açmadığının belirlenmesi için kontrollerin sürdüğünü bildirdi.

ELAZIĞ VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA!
Elazığ Valisi Muammer Erol, İçme beldesindeki depremle ilgili, ölü ve yaralı konusunda kendilerine intikal eden bir haber olmadığını bildirdi.

Elazığ'da merkez üssü İçme beldesi olan 5.4 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak AA muhabirinin telefonda görüştüğü Vali Erol, şu an kendilerine intikal eden ölü ve yaralı haberi olmadığını bildirdi.

Vali Erol, köyleri de tek tek araştırdıklarını, hasar tespit çalışması yaptıklarını belirterek, telefonda ulaşılamayan bazı köyler olduğunu, buralara da görevlilerin gönderildiğini kaydetti.
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler