Elazığ İzzet Paşa Camii'nde şok eden görüntü

Elazığ İzzet Paşa Camii'nde şok eden görüntü

Elazığ'da İzzet Paşa Camii’nin tuvaletinde yüksek dozda uyuşturucu madde alan 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti. 2010'da aynı caminin tuvaletinde Abdullah Ş. de uyuşturucudan ölmüştü.

Elazığ'da cami tuvaletinde yüksek dozda uyuşturucu madde alan 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti. 2010 tarihinde de aynı caminin tuvaletinde benzer bir olay meydana gelmişti. 23 yaşındaki Abdullah Ş'nin de yüksek dozda eroin kullanması nedeniyle tuvalette hayatını kaybetmişti.

Olay, Kent merkezinde bulunan İzzet Paşa Camisinin tuvaletinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, görevliler tuvalet temizliği için içeri girdiğinde tuvaletlerden birinin kapısının açılmadığını fark etti. Kapıyı zorlayan görevliler, yerde cansız bir şekilde yatan 21 yaşındaki Yasin G.'nin cesedini görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldıktan sonra inceleme yaptı.

OTOPSİ YAPILACAK
Yapılan ilk incelemelerde 21 yaşındaki Yasin G'nin yanında, uyuşturucu madde kullanmak için bulundurulan malzemeleri buldu. Aşırı dozda uyuşturucu madde alımına bağlı ölümü gerçekleştiği düşünülen Yasin G'nin cesedi otopsi yapılmak için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü. Yapılacak otopsinin ardından gencin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi bekleniyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

AYNI TUVALETTE İKİNCİ ÖLÜM
18 Ağustos 2010 tarihinde de aynı caminin tuvaletinde benzer bir olay meydana gelmişti. 23 yaşındaki Abdullah Ş. de yüksek dozda eroin kullanması nedeniyle tuvalette hayatını kaybetmişti. Abdullah Ş'nin cesedinin yanında uyuşturucu madde kullanmada bulundurulan malzemeler de ele geçmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler