Elazığspor: 1 - Bursaspor: 2

Elazığspor: 1 - Bursaspor: 2

Batalla yoksa Belluschi var.

Pablo Batalla kriziyle sarsılan Bursaspor'a Belluschi hayat verdi. Arjantinli yıldızın müthiş golüyle Elazığspor'u 2-1 deviren Bursaspor, rakibini ligin dibiden bıraktı.
 
Süper Lig'de 13. haftanın açılış maçında Bursasspor deplasmanda Elazığspor'u 2-1 mağlup etti. Üst üste 9. mağlubiyetini alan Gakkoşlar ateş hattından kurtulamazken Belluschi'nin harika golü maça damga vurdu.
 
Maça iyi başlayan taraf Bursaspor olurken konuk ekip ilk bölümlerde özellikle kanat ataklarıyla etkili oldu. Dakikalar 15'i gösterirken hızla ceza sahnasına giren Ferhat Kiraz, İbrahim Kaş'ın müdahelesiyle yerde kalınca haken penaltı noktasını gösterdi. Beyaz noktanın başına geçen Taiwo da Bursaspor'u 1-0 öne geçirdi.
 
İlk yarıda bu skorla biterken 2. yarıda bambaşka bir Elazığspor vardı. Devreye müthiş giren ev sahibi ekip, aradığı beraberlik golünü 61. dakikada Deniz Yılmaz'la buldu. Bu arada 58. dakikada birbirine sert müdahelelerde bulunan Pape Sow ve Serdar Aziz kırmızı kart görünce iki takım da 10 kişi kaldı.
 
Karttan sonra devrenin başındaki futbolundan uzaklaşan Elazığspor, kalesinde golü de görd. 70. dakikada sahneye çıkan Belluschi ceza sahası dışından harika bir golle Bursaspor'u yeniden 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda da bir çok gol pozisyonu yaşansa da başka gol olmadı ve karşılaşma Bursaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.
 
Bu sonuçla Bursasoır 18 puana yükselirken Elazığspor 7 puanda kaldı.
 
Gecenin ikinci maçında;
Sivasspor: 0 - MP Antalyaspor: 3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler