Elazığspor: 1 - Fenerbahçe: 1

Elazığspor: 1 - Fenerbahçe: 1

Lider Fenerbahçe'de deplasman fobisi sürüyor.

Lider Fenerbahçe, son dönemin formda takımı Elazığspor'la 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli bir kayıp yaşadı. Üst üste 4. deplasmanında da kayıp yaşayan Sarı Kanarya, 32 dakika 10 kişi oynadığı maçtan 1 puanla ayrıldı.

Maça fırtına giren Fenerbahçe henüz ilk saniyelerde yüklenmeye başladı. İlk 10 dakikada Emenike, Alper Potuk, Caner Mehmet Topuz'la üst üste pozisyonlar yakalayan sarı kanaryalar, kaleci Ivesa'yı geçemedi. Elazığsporlu Serdar Gürler şutunda ise Volkan Demirel mutlak bir golü önledi.

İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kuran Elazığspor, Fenerbahçe kalesinde tehlikeli ataklar yaratmaya başladı. İlk yarının son saniyesinde ise ev sahibinin aradığı gol geldi. 45+1. dakikada hızlı gelişen Elazığspor atağında Onur topu rakip ceza sahasına kadar taşıdı. Ardından Deniz'in pasıyla tekrar topla buluştu ve topu ağlara gönderdi.

FENERBAHÇE 10 KİŞİ KALDI
İlk yarı Elazığspor'un 1-0'lık üstülüğüyle geçilirken, ikinci yarıda da tempo bir an olsun düşmedi. Beraberlik için yüklenen Fenerbahçe, 58. dakikada 10 kişi kaldı. Baroni'nin Deniz'le girdiği bir pozisyon sonrasında hakem Hüseyin Göçek, sarı lacivertli oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

10 kişi kalan Fenerbahçe, Elazığspor kalesine beraberlik için yüklense de uzun süre aradığı şansı bulamadı. Elazığspor ise kontraataklarla rakip kalede tehlike yarattı.

F.Bahçe'nin aradığı gol ise 83. dakikada geldi. Caner'in ortasında Kadlec'in indirdiği topa arka direkte dokunan Mehmet Topal skora dengeyi getirdi.

Maçın kalan dakikaları tam bir heyecan fırtınasına sahne olsa da başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla Fenerbahçe, 48 puana yükselirken takipçisi Galatasaray'la puan farkı da 4'e indi. Elazığspor ise puanını 23'e çıkardı..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler