Eldivanda yangın

Eldivan'da yangın

Eldivan'da önceki gece yaşanan yangında 4 ev tamamen yanarken, facianın eşiğinden dönüldü.

Eldivan ilçesinde önceki gece elektrik kontağından çıkan yangın sonucu 4 ev tamamen yanarken, facianın eşiğinden dönüldü.

YANGIN SONRASI OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLA

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre önceki gece (4 Mart) saat 21.30'da ilçe merkezinde Cami Mahallesi Eğrek Sokakta Abdullah Çatar'ın evinde elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangın büyüdü ve sırasıyla komşu Mehmet Gümüş ile kardeşi Osman Gümüş'ün evlerine sıçradı. Ahşap konutlar tamamen yanarken, Mahmut Ambaryapan'a ait betonarme konutun çatısı yanarken bina hasar gördü. Hasan Azkara ve Mehmet Ambaryapan'a ait binalar da yangından orta düzeyde zarar gördü.

Eldivan'da vatandaşları korku ve endişeye sokan yangın başta Eldivan Belediyesi olmak üzere, Çankırı ve Şabanözü Belediyelerinden 2'şer itfaiye aracı ile yaklaşık 3 saat süren bir çalışma sonucu söndürüldü.

Eldivan Belediye Başkanı Hüseyin Kantaş "Ahşap binada elektrik kontağından çıktığını düşündüğümüz yangın, başta Çankırı ve Şabanözü Belediyelerinden sağladığımız destekle kontrol altına alındı. Ancak dört evin yanmasını önleyemedik. Can kaybının olmaması sevindirici. Kaymakamlık ve belediye olarak mağdur hemşerilerimizin yaralarını sarma konusunda çalışmalarımız başladı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler