Emekliye ayrılan İl Özel İdaresi personeline plaket

Emekliye ayrılan İl Özel İdaresi personeline plaket

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nde uzun yıllar hizmet etmiş 30 personele, Vali Vahdettin Özcan tarafından plaketleri takdim edildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nde uzun yıllar hizmet etmiş 30 personele, Vali Vahdettin Özcan ve törene katılan konuklar tarafından plaketleri takdim edildi.

Çankırı İl Özel İdaresi ve Türkiye Yol –-İş Sendikası'nın ortaklaşa hazırladığı, İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri bahçesinde düzenlenen iftar programı sonrasında emekliye ayrılan 30 personele plaketleri takdim edildi.
 
Düzenlenen programa Vali Vahdettin Özcan, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, Genel Sekreter Hasan Yıldız, Genel Sekreter Yardımcıları Ayvaz Çal ve Mustafa Çıbık, Birim Müdürleri, Türkiye Yol-İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı Rıdvan Öztaş, Mali Genel Sekreter Yusuf Doğan, sendika görevlileri ile İl Özel İdaresi memur ve işçi personeli katıldı.
 
Vali Özcan, yaptığı konuşmada İl Özel İdaresi'nin çok iyi bir teşkilata sahip olduğunu ve böyle bir teşkilatla çalıştığı için de çok mutlu olduğunu dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde İl Özel İdaresi ile Yetkili Memur Sendikası arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesine de değinen Özcan, memur ve işçimizin şartlarını bütçe imkanları çerçevesinde en iyi hale getirmek için elinden geleceğini yapacağını bir kez daha tekrarladı.
 
cankiri-ozelidareemeklilerineplaket-ozcan-sozcu-resim-081.jpg
 
2011 - 2012 yılı içerinde emekli olan işçi personelinde hazır bulunduğu İl Özel İdaresi Teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Özcan, emekli olan personele de emekliliklerinin hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, sağlık ve esenlikler diledi.
 
Daha sonra emekli olan personele plaketleri ve tayini Çanakkale iline çıkan Mühendis Özgür Başar'a hediyesi takdim edilerek iftar programı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler