Emniyet Müdürü Orhan Özdemir cezaevinde

Emniyet Müdürü Orhan Özdemir cezaevinde

Ve beklenen son bugün saat 15.00 dolaylarında yaşandı.

Rahatsızlığı nedeniyle İbn-i Sina Hastanesinde bir süredir tedavi gören Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Kayseri'de yürüttüğü soruşturma kapsamında, "ihaleye fesat karıştırmak" ve "çıkar amaçlı suç örgütü kurmak" suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan ve rahatsızlığı nedeniyle İbn-i Sina Hastanesinde bir süredir tedavi gören Özdemir, sabah saatlerinde ambulansla Ankara Adalet Sarayına geldi. Yaklaşık 5 saattir Ankara Adliyesinde bulunan Orhan Özdemir, yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak Sincan L tipi cezaevine gönderildi.

SON DAKİKA... SON DAKİKA...
Yolsuzluk ve ihaleye fesat karıştırmakla suçlanan ve hakkında yakalama emri çıkarılan Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir tutuklandı ve Sincan L Tipi Cezaevine konuldu. 

Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, cezaevine konulan Orhan Özdemir mahkemeye "yatan hasta" olarak gittiği için cezaevindeki işlemleri tamamlandıktan sonra ambulansla akşam saatlerinde bu kez Ankara Numune Hastanesi'ne getirildiği öğrenildi. Özdemir'in tedavisine Numune Hastanesinde devam edileceği ve avukatlarının da bu süreç içerisinde mahkemeye verdikleri tutukluluk kararına itirazın sonucunu bekleyecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler