Emniyet Müdürü şehid oldu

Emniyet Müdürü şehid oldu

İşte o anlar...

Antalya'nın Konyaaltı İlçesindeki bir akaryakıt istasyonunda tabancayla havaya ateş açan 50 yaşındaki Celal Gökçe, kendisini ikna etmeye çalışan İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan’ı ateş ederek vurdu. Emniyet Müdürü Gökcan, ambulansla götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Saldırgan Gökçe ise gözaltına alındı.

Müdür'ün vurulduğu an - TIKLA
  
Konyaaltı’nın Liman bölgesindeki akaryakıt istasyonuna bugün saat 15.00 sıralarında 06 KYM 33 plakalı otomobil ile gelen Celal Gökçe, elindeki tabancayı gösterip istasyon görevlilerinden aracına yakıt doldurmalarını istedi.
 
Görevlilerle bağırarak konuşan Gökçe, belinden çıkardığı tabancayla havaya rastgele ateş etmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ulaştı. Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan da ekiplerle birlikte olay yerine geldi.
 
İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORDU, VURULDU
 
Gökcan, Celal Gökçe ile konuşarak, teslim olması konusunda ikna etmeye çalıştı. İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan, sigara ikram ettiği Gökçe'ye doğru yaklaştı. Bu sırada polis müdürünü rehin almaya çalışan saldırgan ile müdahale eden polis memurları arasında arbede çıktı. Çıkan arbedede Gökçe'nin elindeki tabancanın ateş alması sonucu Emniyet Müdürü Uğur Gökcan yaralandı.
 
HAYATINI KAYBETTİ
 
Olay yerine gelen ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülen Emniyet Müdürü Uğur Gökcan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan Celal Gökçe ise gözaltına alındı.
 
Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, hastaneye gelerek konuyla ilgili bilgi aldı. Altıparmak,  Gökcan'ın eşinin kararı doğrultusunda cenazenin Kütahya'ya ya da Antalya'ya defnedileceğin bildirdi.
Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan için yarın Emniyet Müdürlüğü önünde bir tören düzenleneceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler