Emniyet Müdürü Zoroğluna kolay sorular

Emniyet Müdürü Zoroğlu'na "kolay" sorular

Kurşunlu'da yaşanan olaylarla ilgili olarak gündeme getirdiğimiz sorulara Çankırı Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu'nun yanıt vermesini istiyoruz.

Hatırlanacağı gibi Kurşunlu ilçesinde 28 Temmuz 2011 Perşembe gününün ilk saatlerinde (02.00) yaşanan ve 17 yaşındaki Ferdi K’nın hayatını kaybettiği şüpheli trafik kaza sonrası yaşanan olaylar sıcaklığını korumakta.

Yaşanan şüpheli trafik kazasından sonra hayatını kaybeden Ferdi K’nın aynı araçta bulunan üvey annesi Sevim K. (36)’nın da 15 yaşındaki S.K’yı fuhuşa zorladığı iddiaları ortaya çıkmış ve emniyet ile savcılığın ortak soruşturması sonucunda ilk etapta 14 kişi daha sonra da 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

KURŞUNLU EMNİYET MÜDÜRÜ VE SAVCI SUSKUNLUĞUNU KORUYUNCA!

25 Ağustos 2011 tarihinde Sözcü18 sayfalarında "Kaza mı cinayet mi?" başlığı altında çıkan haberimizde gündeme taşıdığımız ve Kurşunlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kurşunlu Cumhuriyet Savcısı'nın cevaplandırmasını istediğimiz sorular bugüne kadar yanıtsız kaldı.

Sözcü18 Haber Merkezi olarak araya giren 9 günlük bayram tatili sonrası soruları yeniden gündeme getirerek bu kez muhatabı değiştirmeyi uygun gördük. Aşağıdaki soruları Çankırı Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu'na soruyor ve kamuoyu adına cevaplandırılmasını istiyoruz. İşte sorularımız:

-28 Temmuz Perşembe gecesi Kurşunlu ilçesi sınırları içerisinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden 17 yaşındaki Ferdi K’nın ölüm nedeni nedir?

-Ferdi K’nın vücudunda (sağ böbreğinin üzerinde) kurşun yarası var mıdır?

-Şayet vücutta böylesi bir kurşun  yarası varsa, bu kurşunun çıktığı silah kime aittir?

 -Kurşunlu Emniyet Amirliğinde görev yaparken, halen T.C. Devletinin bakım ve gözetimi altında bulunan ve 2 yıl süresince Kurşunlu ilçesinde fuhuş yaptığı belirlenen 15 yaşındaki S.K. ile cinsel ilişkiye giren polis memuru ya da memurları var mıdır?
 

Haber Merkezimiz ve kamuoyu yanıt bekliyor sayın Emniyet Müdürü Zoroğlu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler