Emre Akbaba Galatasaray’da! İşte bonservis bedeli…

Emre Akbaba Galatasaray’da! İşte bonservis bedeli…

Galatasaray, Fenerbahçe'nin de devreye girdiği milli futbolcu Emre Akbaba için Alanyaspor ile anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor’un yıldız ismi Emre Akbaba’nın transferi için karşı karşıya gelen ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki yarışı sarı kırmızılı ekip kazandı. Akbaba için Galatasaray’ın ödeyeceği bonservis bedelinin 4 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Öğlen yapılan zirvede ana sponsorlardan NEF'ten yardım istendi. Daha önce 3 milyon Euro veren Galatasaray, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için NEF'in 1 milyon Euro daha vermesiyle transfer gerçekleşti.

Galatasaray’ın Türk Telekom Stadı’nda konuyla ilgili basın toplantısı yapması beklenirken sarı kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe’den gelişmelerle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Başarılı orta saha oyuncusu geçen sezon Alanyaspor ile oynadığı 32 Süper Lig maçında 14 gol atıp 10 asist yaptı. 2016-17 sezonunda oynadığı 33 maçta  6 gol atıp 6 asistlik performans sergileyen Akbaba, geride bıraktığımız sezonda sergilediği performansla dev kulüplerin dikkatini çekmeyi başardı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK'TAN EMRE AKBABA VE TRANSFER AÇIKLAMASI
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim ve Galatasaray yönetimi arasında yapılan toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Albayrak Galatasaray'ın bugün bir transferi duyuracağını açıkladı...

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak “Sponsorlarımızdan bir tanesi, transferle ilgili bize sponsor olacak. 1-2 saat içerisinde sizlere sevindirici haberler vereceğiz” açıklaması yapmıştı.

Albayrak, “UEFA'ya bir söz verdik ve bu kriterlerin dışarısına çıkmayacağız. Bugün bir transfer açıklayacağız ve bunun bir kısmını da NEF sağladı, kendisine teşekkür ediyoruz. Kuruşun hesabını yapıyoruz, yapacak transferlerimizden birine sponsorlarımızdan biri destek olacak” diye konuşmuştu.

Yıldız futbolcu Emre Akbaba’nın transferi ile ilgili Fenerbahçe cephesi sessizliğini koruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler