Emre Belözoğlu'nun yeni takımı!

Emre Belözoğlu'nun yeni takımı!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, sözleşmesi biten Emre Belözoğlu hakkındaki teknik raporun olumsuz olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten Emre Belözoğlu'nun durumu ile ilgili sportif direktör Giuliano Terraneo'dan şok bir açıklama geldi...

Brezilyalı futbolcu Fernandao'nun imza töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Terraneo, Emre hakkındaki teknik raporun olumsuz olduğunu ifade edip, tecrübeli oyuncuyla yolların ayrılacağını söyledi. Terraneo şunları söyledi:

"Emre hakkındaki teknik rapor olumlu olsaydı teklifte bulunurduk. Emre'yi Türkiye'den Inter'e transfer eden kişi benim. O dönem Emre Türkiye ile ilk bağlantım olmuştu, ne ilginçtir ki, Türkiye'ye geldim yine Emre soruluyor! Sadece Emre hakkında konuşmak takımda sözleşmesi biten diğer oyunculara haksızlık oluyor. Sonuçta hayat devam ediyor. Herkes profesyonelce işini yapmak zorunda. Söylediklerim anlaşıldıysa anlaşılmıştır, anlaşılmamışsa anlaşılmamıştır" diye konuştu.

EMRE: TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİM, YAPACAK BİR ŞEY YOK
Fenerbahçe'deki sözleşmesi yenilenmeyen ve takımdan gönderilen Emre Belözoğlu, sıcağı sıcağına Fanatik'e konuştu. Tecrübeli futbolcu, imza törenini televizyondan izlediğini ve takımdan gönderildiğini Terraneo'nun açıklamalarıyla öğrendiğini belirtti. Belözoğlu, şunları söyledi:
"Önce hayırlı olsun. Bana, benimle görüşeceklerini söylemişlerdi. Ben de bu nedenle hiçbir takımla temas kurmadım. Çünkü Fenerbahçe benim için çok farklı bir kulüptü. Ancak Terreneo'nun açıklamalarını ben de dinledim. Bu durum karşısında yapacak bir şey yok. Artık bugünden sonra teklifleri değerlendireceğim, yol haritamı çizeceğim. Fenerbahçe takımına başarılar diliyorum. Bu karar sonrası yapacak bir şey yok. Bana bu zamana kadar gösterdikleri sevgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum."

YENİ TAKIMI BAŞAKŞEHİR
Emre Belözoğlu'nun yeni sezonda forma giyeceği takım da büyük ölçüde belli oldu. Milli futbolcu geçtiğimiz sezon ligi 4. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Başakşehir Futbol Kulübü'nde forma giyecek. Turuncu lacivertli kulüp ile bir süredir görüşmelerde bulunan Emre'nin 2 yıllık teklifi kabul ettiği belirtildi. Emre Belözoğlu yeni takımında kaptanlık pazubandını da takacak.

FENERBAHÇE KULÜBÜ TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI
Fenerbahçe Kulübü, sözleşmesi yenilenmeyen Emre Belözoğlu için resmi siteden bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, futbol takımımızın 2015–2016 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen kaptanımız Emre Belözoğu’na, takımımıza vermiş olduğu emekten ötürü bir teşekkür mektubu iletti.

Oyuncumuzla yapılan görüşmelerin ardından, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Sayın Mahmut Uslu’nun imzasıyla gönderilen mektupta, kaptanımıza Fenerbahçe’de görev yaptığı süre içerisinde kulübümüze ve camiamıza yaşattığı gurur ve başarı nedeniyle teşekkür edilirken, kendisine bundan sonraki yaşamında ailesiyle birlikte mutlu ve başarılı günler geçirmesi dilendi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler