Emreye ceza yolda!

Emre'ye ceza yolda!

Lig TV o küfürleri yayınladı...

Türkiye Futbol Federasyonu, Lig TV’den alacağı görüntüleri izleyecek. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından dudak okuma yöntemi yapılacak. Küfür kesinleşirse Emre’ye 2-3 maç ceza gelebilir...

KASIMPAŞA İSYAN ETMİŞTİ 
Emre Belözoğlu’nun başı dertte... Fenerbahçe’nin sezon başında Atletico Madrid’e transfer olan ancak devre arasında İspanyol ekibinden tekrar kadroya dahil edilen yıldız futbolcusu, Kasımpaşa maçında ettiği bildirilen küfürler nedeniyle ceza alabilir. Hatırlanacağı gibi Süper Lig’in 23. haftasında oynanan karşılaşmada konuk ekip Kasımpaşa’da teknik heyet, futbolcular ve yönetim, Emre’nin kendilerine ağır küfürler ettiğini ileri sürmüştü. Daha sonra yayıncı kuruluş Lig TV, bu görüntüleri yayınlayıp iddiaların gerçekliğini kuvvetlendirmişti. Yaşananlar üzerine harekete geçen Türkiye Futbol Federasyonu’nun, Lig TV’den istediği görüntüleri izleyeceği öğrenildi. 
 
UZMANLAR İNCELEYECEK 
Hukuk Kurulu tarafından yapılacak inceleme sonrası gerek duyulduğu takdirde Emre, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilecek. Kararı Disiplin Kurulu verecek. Karar sırasında dudak okuma yönteminin uygulanacağı bildirildi. Televizyon görüntülerinden çok net anlaşılan küfürler, dudak okuma uzmanları tarafından da onaylandığı takdirde tecrübeli futbolcuya iki ya da üç maç ceza gelecek. Bilindiği gibi daha önce Zokora olayında da benzer bir durum yaşanmıştı. Emre, Zokora’ya yönelik ırkçı söylemleri nedeniyle Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Futbol Federasyonu, bu ceza sürecinde dudak okuma uzmanlarının görüşünden yararlanmıştı. Nitekim Emre, 3 maç cezaya çarptırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler