Emrullah Turanlı'dan açıklama

Emrullah Turanlı'dan açıklama

Avukat Satılmış Şahin, müvekkili Emrullah Turanlı ile ilgili "Üç bakan rüşvetle suçlanıyor" başlıklı haberimizin bazı gerçekleri yansıtmadığını belirtti..

TEKZİP METNİ

Sözcü 18 isimli internet haber sitenizin 18.12.2013 tarihli internet haberinizde “Üç bakan rüşvetle suçlanıyor” başlıklı haberinizin yapılması/yayınlanması suretiyle kamuoyunu yanlış yönlendirmeye ve müvekkilimiz Taşyapı İnşaat Taahhüt San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Emrullah TURANLI hakkında kamuoyunda haksız bir algı yaratan haberler yayınlanmıştır.

Haber içeriğinde iddia olunan konular müvekkilimizin hem şahsına, hem de ticari hayatına saldırı niteliğindedir. Müvekkilimiz Emrullah TURANLI ve şirketi kamuoyunda tanınan itibarlı ve saygın kişi/kuruluştur. Söz konusu haberlerin tamamı kaynağı dahi belirtilmemiş gerçek dışı haberlerdir. Müvekkilimiz Emrullah TURANLI’nın bugüne kadar gerçekleştirmiş/gerçekleştirmekte olduğu tüm ticari faaliyetleri ve projelerinin tamamı hukuki ve yasaldır. Kaldı ki masumiyet karinesi kuralı gereğince suçu ispatlanıncaya kadar herkes suçsuz kabul edilmektedir. Müvekkilimiz Emrullah Turanlı’nın yolsuzluk yaptığına dair tüm iddialar kabul edilemez nitelikte olup, bu suçlar hakkında müvekkilimizin herhangi bir soruşturma veya kovuşturma kapsamında olması söz konusu değildir.

Müvekkilimizin şeref ve haysiyetini zedeleyici, kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan ve mesnetsiz iddialara dayanan haberler tamamen gerçek dışıdır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 30.01.2014      

Emrullah TURANLI vekili Av.Satılmış ŞAHİN"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler