Enişteyi fena hacklediler

Enişte'yi fena hacklediler

Redhack, İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesini hackledi ve 'Takla attıran Bakan'a sordu: 'Bizi seviyor musun?'

Redhack adlı hacker grubu İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesine protesto saldırısı gerçekleştirdi. 

Bakanlığın http://dosya. icisleri.gov.tr / dosyalar/ adresini kırarak kendi mesajını yerleştiren sosyalist hacker grubu Redhack'in hedefinde, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin vardı. 
 
Kızıl hackerlar siteye koydukları, "İmamın yeşil ordusuna karşı kızıl direniş" başlıklı mesajda Erzurum'da 5 işçinin öldüğü gölette yaptığı incelemenin ardından bir vatandaşın, "Sayın Bakanm geldiğine çok sevindim" demesi üstüne, "Hadi bir takla at ya da oyna" sözlerine gönderme yaparak, "Oynama sırası sende İdris! Eğer yatlara, katlar bizim ödediğimiz vergilerle biniyorsun, bizi sevdiğini ispatlamalısın.. Hadi oyna, iki takla at inanalım. Böylesi güzel bir Cuma gününde bizi kırmazsın umarız" diyor. 
 
İşte o mesaj:
 
"İmamin yeşil ordusuna karsi KIZIL direniş! 
Oynama sırası sende İdris!
Eğer yatlara, katlar bizim ödediğimiz vergilerle biniyorsan, bizi sevdiğini ispatlamalısın..
Hadi oyna, iki takla at inanalım :]
 
eniste-mesaj-sozcu-resim-041.jpg
 
Böylesi güzel bir Cuma gününde bizi kırmasın umarız? .]
İçisleri Bakanligi "dosya sistemi"ndeki tum belge ve dosyalari yedekledik. Sen sucsuz insanlari RedHack diye almaya devam edersen yayinlariz! Bakalim sen mi oynayacaksin halk mi? Gorecegiz ;)
 
Korkarak, diz çökerek, susarak, "başıma bir şey gelmesin" diye haksızlığa "boyun eğerek" yaşamak.. Bırak bu acınası yaşantıyı, dansa katıl ;) 
Tek silahimiz fikirlerimiz Tek örgütümüz halkimiz Tek sucumuz insanlığımız Bizi yok edebilirsiniz fakat, fikirlerimiz için artik çok geç!" (kaynak: gazetevatan.com)
 
Yayınlanan sayfadan anlaşıldığı kadarıyla Redhack, bu saldırıyı İdris Naim Şahin'in Erzurumh'da bir kişiyi dans ettirmesini protesto için gerçekleştirdi. Grup aynı zamanda tehdit de etti; Dosyaları RedHack adına tutuklanan masum insanlar serbest bırakılmaz ise "çok yakında" yayınlayacağız.
 
Aynı grup geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesine de saldırmıştı. Geçtiğimiz ay ise güvenlik güçleri, grubun üyelerini yakalamak amaçlı, 8 ilde operasyon düzenlemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler