Erbakan Ailesi AK Partiye katılacak

"Erbakan Ailesi AK Parti'ye katılacak"

Gazeteci-yazar Ruşen Çakır siyasi kulislerde dolaşıma giren çok çarpıcı bir duyumu canlı yayında paylaştı

Gazeteci-yazar Ruşen Çakır, Habertürk TV'de ekranlara gelen 'Enine Boyuna' adlı programda çarpıcı bir kulisi dile getirdi: "Fatih Erbakan başta olmak üzere Erbakan Ailesi önümüzdeki seçim sürecinde AK Parti'ye katılacağı söyleniyor"

Habertürk TV'de Ece Üner'in yönetiminde yayınlanan, Fehmi Koru, Cengiz Çandar ve Ruşen Çakır'ın gündeme ilişkin konuları değerlendirildiği 'Enine Boyuna' programında Başbakan Erdoğan ve AK Parti Kongresi ele alındı. 
 
AK PARTİ MİLLİ GÖRÜŞ'TEN KOPMADI
 
Erbakan Ailesi'nin AK Parti'ye katılacağı iddialarına yer veren Ruşen Çakır sözlerini şöyle sürdürdü: Şunu söyleyebiliriz. Geçmiş Refah Partisi dönemlerini hatırlatan, Erbakan'ı hatırlatan, hatta yer yer onu da geçen, bir maneviyatçı söylem kullanıldı. Ben bu hareketin Milli Görüş'le kesintili de olsa bir süreklilik taşıdığını düşünüyorum. 
 
ERBAKAN AİLESİ AK PARTİ'YE GEÇECEK
 
Şu anda baktığınızda Milli Görüş'ün diğer partisinden kopmuş olan Numan Kurtulmuş ve arkadaşlarının buraya eklemlendiği düşünülürse geriye bir tek Saadet Partisi partisi kalıyor. Onun da gücü, etkisi sınırlı. Hatta bir ihtimal Erbakan Ailesi'nden başta Fatih Erbakan olmak üzere seçim sürecinde yeni katılımlar olacağı da söyleniyor, spekülasyonlar olarak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler