Ercoşkun Özgür Basın dedi

Ercoşkun "Özgür Basın" dedi

3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü nedeniyle mesaj yayınlayan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ...

3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Ali Ercoşkun, 'Özgür ve bağımsız basın her demokratik toplumun en önemli parçasıdır' dedi.

Ercoşkun açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Toplumun gereksinim duyduğu her konuda araştırma, bilgilendirme toplum ve ülkemiz yararına kamuoyu oluşturma gibi önemli bir kamu hizmetini yerine getirmekte olan basının, bu görevini özgürce yapabilmesi ve yaptığı görevin amacına ulaşmasında, basın özgürlüğünün büyük önemi bulunmaktadır. Özgür ve bağımsız basın her demokratik toplumun en önemli parçasıdır.
 
Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, yapılan hizmetlerin halkımıza yansıtılması ve sorunların çözülmesinde önemli bir kamu hizmeti yapan ilimizdeki tüm basın yayın kuruluşlarımız çalışanlarının zor şartlarda görevlerini yerine getirebilmek için gösterdikleri çabayı takdirle karşılıyorum. Duyarlı bir şekilde bu görevlerini yerine getirdikleri için teşekkürlerimi sunuyor, bu düşüncelerle 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nü kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler