Erdal Yıldız, şimdilik İl Başkanlığı koltuğunda

Erdal Yıldız, 'şimdilik' İl Başkanlığı koltuğunda

Av. İdris Şahin'in milletvekili aday adayı olabilmesi için istifası sonrası boşalan il başkanlığı koltuğuna 'şimdilik' Erdal Yıldız oturdu.

Av.. İdris Şahin'in Ak Parti İl Başkanlığından istifası ile boşalan görevi yürüten Erdal Yıldız, yaptığı yazılı açıklama ile hem bugünkü durumunu hem de gelecek ile ilgili düşüncelerini bildirdi.

Ak Parti tüzüğü gereği İl Başkanının istifası halinde, yönetim içerisinde daha önceden görevlendirilen Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı, bu görevi üstleniyor. Yıldız'ın açıklaması şöyle:

"Parti tüzüğü gereği il başkanımız İdris Şahin'in istifası ile bu görev Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı bendenize tevdii edildi. Önümüzdeki günlerde genel merkezimizce il başkanlığı konusunda atama yapılacaktır. Fakat işlerimin yoğunluğu nedeniyle il başkanlığını teşkilatımızın hoşgörüsüne sığınarak düşünmemekteyim. Teşkilatımızda bu görevi layıkı ile yürütecek arkadaşlarımız mevcut. İlk kongreye kadar atanacak arkadaşımıza her türlü yardımı ve desteği dün olduğu gibi yapmaya da devam edeceğim. Seçimlerin partimiz ve memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler