Erdal Yılmaz AK Parti İstanbul 1. Bölge'den milletvekili aday adayı

Erdal Yılmaz AK Parti İstanbul 1. Bölge'den milletvekili aday adayı

7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi milletvekili aday adayları kendisini göstermeye başladı.

İstanbul'da yaşayan Çankırılı'nın yakından tanıdığı bir isim olan işadamı Erdal Yılmaz, pazar (yarın) günü yapılacak AK Parti İstanbul 5. Olağan İl Kongresi öncesi açıklamada bulunarak "7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde listelerde yer alma gayretiyle İstanbul 1. Bölge'den milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum" dedi.

Halen görev aldığı AK Parti İstanbul İl yönetiminde başarılı bir 4 yılı geride bıraktığına işaret eden işadamı Erdal Yılmaz "Geride bıraktığımız 4 yıllık süre içerisinde; İstanbul'da yaşayan Çankırı insanının siyaset sahnesinde yer alması yönünde yaptığımız özenli ve titiz çalışma sayesinde başta Pendik olmak üzere, Sultangazi ve Sancaktepe ilçe başkanlığı koltuklarına değerli hemşehrilerimizin oturması sağlandı. Bu arkadaşlarımızın elde ettikleri siyasi başarının, İstanbul'da yaşayan Çankırı insanını her yönden olumlu olarak etkileyeceğini söylemek mümkün. Ben de bugüne kadar birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlarımızın telkini ve destekleri doğrultusunda İstanbul 1. Bölgeden milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunacağım. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz siyasi çalışmalarda şahsımdan desteklerini esirgemeyen değerli Çankırılı dostlarıma bu vesile ile sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyorum." dedi.

Erdal Yılmaz dün akşam AK Parti teşkilatı tarafından gerçekleştirilen ve İstanbul 5. Olağan İl Kongresi delegelerine verilen yemekte...

erdalyilmaz-akp-istanbulilkongresi-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler