Erdoğan, Çankırı Belediyesinde

Erdoğan, Çankırı Belediyesinde

Belediye Meydanında yaptığı konuşma sonrasında Başbakan Erdoğan, beraberindekilerle Başkan Dinç'i ziyaret etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çankırı mitinginin ardından Çankırı Belediyesine gelerek Belediye Başkanı İrfan Dinç ve partililerle görüştü.

Beraberinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve kızı Sümeyye Erdoğan’la birlikte Çankırı Belediyesini ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Belediye Başkanı İrfan Dinç, eşi Zeynep Dinç çocukları Fatih ve Enes Dinç, Belediye Meclisi Üyeleri, Başkan Yardımcıları tarafından karşılandı.

Çankırı Ak Parti Milletvekilleri  Nurettin Akman ve Suat Kınıklıoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu ile birlikte milletvekili adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile çok sayıda vatandaşın da katıldığı ziyarette Başkanlık makamında bir süre dinlenen Başbakan Erdoğan daha sonra Başkanlık makamına oturarak belediyemizin özel defterini imzaladı.

Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ile bir süre sohbet ettikten sonra Belediyeden ayrılan Başbakan Erdoğan, helikopterle geldiği Çankırı’dan yine helikopterle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler