Erdoğan ile Şafak Paveyin görüntüleri ortaya çıktı

Erdoğan ile Şafak Pavey'in görüntüleri ortaya çıktı

Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Şafak Pavey ile çekilmiş bazı fotoğrafları ortaya çıktı.

İsviçre’de geçirdiği kaza sonrasında sol kolu ve bacağını kaybeden CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey ile annesi Ayşe Önal’ın birlikte kaleme aldıkları '13 numaralı Peron'da ilginç öyküler bulunuyor. Öykülerden biri de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Şafak Pavey'i konu alıyor.
 
 
SEVİLAY YÜKSELİR: ÇOK ÖZÜR DİLERİM
Öte yandan Şafak Pavey'e söylediği sözlerden dolayı tepki gören Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, bugün köşesinden bir kez daha özür diledi.
 
İşte Yükselir'in 'korkunç bir yanlışa imza attım' dediği o yazı:
 
"Bir fikir tartışmasına asla karıştırılmaması gereken bir söylentiyi boş bulunup dillendirdiğim için insani açıdan büyük bir azap içindeyim. Ve bu yüzden de çıktığım yolda aslında tek amacımın Şafak Pavey'in siyasi duruşunu eleştirmek olduğunu ispat etmek adına atacağım her adımın beni daha çok yaralayacağını fark ettim. Şunu gördüm ki iki gündür; ne kadar hakikatli, ne kadar hakkaniyetli olsam da, bir gaflete düşüp attığım o tweet Pavey ve onun siyasi duruşu ile ilgili yazacağım her satırı önyargıya mahkûm kılacak. 
 
Daha önce de dilemiştim kendisinden. Bir kez daha özür diliyorum. Evet. Ben büyük bir hata yaptım. Korkunç bir yanlışa imza attım. Bana yakışan bu yanlışı düzeltmek adına bir süre susmaktır bu konuda. Kalben yazdığım bu satırları kalp gözüyle okuyan herkesin beni anlayacağını ve affedeceğini umarak meseleyi burada noktalıyorum."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler