Erdoğan, Perinçek'in şantaj kıskacında mı?

Erdoğan, Perinçek'in şantaj kıskacında mı?

Sosyal medyanın fenomeni Fuat Avni, sıcak saatlerde paylaştığı mesajlarla gündeme bomba gibi düştü...

Fuat Avni, bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Benimle mezara gider" dediği Dolmabahçe görüşmesini yazdı.

"Paralel yapı” operasyonlarını saatler önce twitter’dan duyuran Fuat Avni, bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Benimle mezara gider” dediği Dolmabahçe görüşmesini yazdı. Fuat Avni’nin iddiasına göre Doğu Perinçek, Dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ile Dolmabahçe’de gerçekleşen görüşmeyle ilgili olarak Erdoğan’a şantaj yapıyor.

DOĞU PERİNÇEK'İN TEHDİT ETTİĞİNİ İDDİA ETTİ
Kamuoyunda bir hayli tartışılan Dolmabahçe görüşmesiyle ilgili twitter üzerinden çeşitli iddiaları gündeme getiren Fuat Avni, Perinçek’in Dolmabahçe kayıtları üzerinden Erdoğan’ı tehdit ettiğini iddia etti.

İşte o mesajlar:

- Tiran, son dönemlerin en zor günlerini yaşıyor. Derinler, Tiran  ve Dar Oligarklara Perinçek üzerinden şantaj uyguluyor.

- Perinçek, Büyükanıt'ın yıllarca yanında dolaştırdığı adamıyla Dolmabahçe görüşmelerinin kayıtları konusunda anlaşma yaptı. Dosya onda.

- Perinçek, ima yollu 'YBP'de ve HSYK'da istediğim olmazsa Dolmabahçe görüşmesini yayınlarım' şantajını Tiran'a aylar önce yapmıştı.

- Dar oligarklar, bunun gerçek olup olmadığını haftalarca araştırdı. Sonuç alınamasa da HSYK, Perinçek'in istediği doğrultuda ayarlandı.

- Son günlerde "Derin"lerden Tiran'ın avenelerine gelen bazı kopyalar Dolmabahçe görüşmesinin gerçekten ellerinde olduğunu gösterdi.

- Bölgedeki cinayetlerin failleri kimlerle irtibatlı ortaya çıkmasın diye yayın yasağı getirilip olay başka kişilere mal ediliyor.

- Zaaflarından ötürü içerde ve dışarda bir çok karanlık el tarafından kıskıvrak yakalanmış biri ülke adına bağımsız karar alamaz, alamıyor

- Geçen yılın azametli adamı bugün herkesten ve her şeyden korkar oldu ve attığı her adımın yanlış olduğu tek tek ortaya çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler