Erdoğan'dan operasyon yorumu

Erdoğan'dan operasyon yorumu

Erdoğan "Bütün bu yaşananlar, şunu kesinlikle unutmayalım ki Türkiye'nin, o yeni Türkiye'ye yönelik tohumlarının atılış sürecidir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’de TÜPRAŞ tesislerinin açılışında konuştu.

KONUŞMADAN SATIRBAŞLARI
“Türkiye’de hamdolsun çok güzel gelişmeler yaşanıyor. İnşallah çok daha iyi, çok daha güzel gelişmeler yaşanacak. Bütün bu yaşananlar normalleşme sürecidir. Bütün bu yaşananlar, şunu kesinlikle unutmayalım ki Türkiye’nin, o yeni Türkiye’ye yönelik tohumlarının atılış sürecidir. Bunu özellikle ifade etmek isterim. Türkiye’nin eski günlere döneceği umuduyla kirli işlere, kirli ilişkilere yeltenenler, kirli ittifaklara girenler bunun cevabını alıyorlar ve almaya da devam edecekler.”

“İnşallah medya dünyası girdiği bu kirli ilişkilerden bir an önce sıyrılacaktır diye düşünüyorum. Kendisini bu tehlikeli vesayetten kurtaracaktır diye inanıyorum. Bu kirli odaklara boyun eğenler, milletin karşısında kaybetmeye mahkumdur. Bunu böyle bilmeleri gerekir. Şantaja, tehditlere, uluslararası çevrelerin ülkemiz üzerinde, milletimiz üzerinde kurdukları kumpaslara, bu millet gelmiyor ve gelmeyecektir.”

AB’YE DE SERT ÇIKTI!
“Avrupa Birliği kalkıp ulusal güvenliğimizi tehdit eden bu unsurlarla ilgili şu anda güvenlik güçlerimizin attığı bir adıma, hukukun attığı bir adıma kendisinde müdahale yetkisi aramasın, lütfen kendi işine baksın.”

“Dün, bağımsız savcılar tarafından başlatılan ve tamamen hukuk içinde yürütülen operasyon karşısında, içeride ve dışarıda, haddi aşan, insafı aşan, asıl niyetleri ortaya koyan bazı tepkiler sergileniyor. Eski Türkiye’nin bütün aktörleri, eski Türkiye’yi özleyen tüm taraflar, ittifak halinde, koro halinde, savcılarımıza, hakimlerimize, emniyet görevlilerimize, belli merkezlerden idare edilen bir baskıyı uygulamaya çalışıyor. Düşünebiliyor musunuz? Adımlar atıldığı anda Avrupa Birliği’nden hemen birisi çıkıyor, açıklama yapıyor. Sen neye göre bu açıklamayı yapıyorsun? Neyi biliyorsun?”

TAHŞİYECİLER MESAJI!
“Olay, bir basın özgürlüğü meselesi değildir. İşte, açıkça zaten söylüyorlar. İki gözü dahi görmeyen bir insanı bütün bir operasyonun başı diye yakalayıp, 122 kişiyi içeriye alanlar işte bunlardı. O insanların şikayeti üzerine açılmış bir süreç ve bu sürecin şu anda bedelini ödüyorlar ve ödeyecekler.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler