Erdoğandan Reyhanlı açıklaması

Erdoğan'dan Reyhanlı açıklaması

Başbakan Erdoğan'dan patlamayla ilgili açıklama.

İstanbul Beşiktaş'taki Shangri-La Bosphors Otel'in açılışını yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın Reyhanlı İlçesindeki patlamalara ilişkin, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, "Şu an 18 ölü, 46 yaralımız var, Ölü sayımız artabilir. Ben buradan tüm Reyhanlı'daki kardeşlerime şu mesajı göndermek istiyorum. Bu süreç hassas bir süreç. Özellikle çözüm süreci diye ülkemizde yeni bir dönemi başlattık ve bu yeni dönemi hazmedeyemenler, ülkemizdeki bu özgürlük havasının teneffüs edilmesine ne yazık ki olumlu bakamayanlar, bu tür eylemler içerisine girebilir." dedi.
 
BEŞİR ATALAY'IN AÇIKLAMASI
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki patlamaya ilişkin, "Can kaybı önce 4 olarak gelmişti ama şu an arttı. Çalışmalar sürüyor. Allah rahmet eylesin" dedi. Atalay, Orta Anadolu Sivil Toplum Platformu'nun Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlediği "El Ele Hep Birlikte Türkiyeyiz" adlı programın çıkışında gazetecilerin Reyhanlı'daki patlamalara ilişkin soruları üzerine, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in son durumla ilgili açıklama yaptığını anımsattı.
 
Üzgün olduklarını vurgulayan Atalay, "Can kaybı önce 4 olarak gelmişti ama şu an arttı. Çalışmalar sürüyor. Allah rahmet eylesin. Önemli bir olay. Şu an bunun dışında söyleyeceğimiz bir şey yok. Geçmiş olsun" diye konuştu.
 
Atalay'ın uçakla Hatay'a hareket ettiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler