Erdoğan'dan Zaman muhabirine fırça - İZLE

Erdoğan'dan Zaman muhabirine fırça - İZLE

Operasyondan 8 ay önce MİT tarafından Başbakan'ın uyarıldığını vurgulayan Zaman muhabirine Başbakan'ın yanıtı sert oldu.

Almanya ziyareti öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Zaman muhabirine fırça üstüne fırça attı.

İŞTE O DİYALOG
17 Aralık’ta başlatılan operasyonla ilgili bir sorum olacak. Operasyondan 8 ay önce MİT tarafından, Reza Zarrab’ın söz konusu bakanlarla ilişkide olduğu MİT’in de sizi uyardığı yönünde bir rapor yansıdı. Böyle bir rapor sunuldu mu?

ERDOĞAN'IN CEVABI
MİT bir defa uyarı yapmaz. Tespit yapar. Bir diğeri de burayla ilgili olarak da bakın MİT’in bu tür raporlarına paralel yapının temsilcisi durumuna düşüyorsunuz.

Bunun üzerine muhabir söz konusu haberi Taraf gazetesininin yayınladığnı ifade etti.

"Bak MİT’in raporunu bilecek kadar ona nüfuz edecek kadar paralel yapı. Müşterek çalışıyorsunuz. Söylemediğinizi söylettiriyorsunuz. Sen değil, patronlarınız. Bu şekilde de bu işlere nüfuz etme yollarına gidiyorsunuz. MİT’in bu tür belgelerine nasıl ele geçiriliyor? MİT sürekli gizlilik kaydıyla çalışır. Bu halde sizlerin, yada oraların eline geçiyor? Burası çok tehlikeli bir gidiş. Bakın bu ülkeyi sevmek değildir.

İsmi geçen zat ile ilgili bana bugüne kadar hiçbir suç duyurusu gelmemiştir. Dolayısıyla patronlarınız da duymuştur herhalde."

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler