Erkan Zengin Fenerbahçe ile anlaştı

Erkan Zengin Fenerbahçe ile anlaştı

Parasını alamadığı gerekçesiyle Eskişehirspor'dan ayrılma kararı alan Erkan Zengin, Fenerbahçe ile el sıkıştı.

Türk asıllı İsveçli futbolcu, bonservis sorununu çözdüğü taktirde sarı lacivertli kulüple sözleşme imzalayacak. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ise, Erkan'ın bütün alacaklarını ödediklerini belirterek, "Biz istemedikten sonra hiçbir yere gidemez" dedi. Hoşcan'ın bu açıklaması sonrasında kulüp televizyonuna konuşan Mahmut Uslu ise Erkan ile el sıkıştıklarını ve Hoşcan'ın açıklamaları sonrasında Eskişehirspor Kulübüne de bir teklif sunduklarını belirtti.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki Erkan Zengin savaşında sarı lacivertli kulüp bir adım öne geçti.

Alacakları ödenmediği gerekçesiyle Eskişehirspor'dan ayrılma kararı alan Erkan, bu sabah menajeri Hakan Şirin ile birlikte Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu'nun İstanbul'daki ofisine gitti.

Ekşioğlu, tecrübeli futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı ancak, "Kulübünle bonservis sorununu çöz, öyle gel" dedi. Erkan da bunun üzerine Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'la bonservis pazarlığına başladı. Görüşmelerin bu akşam sonuçlanması bekleniyor.

Erkan Zengin'in başkan Mesut Hoşcan'a, "Kulüpten 800 bin Euro alacağım vardı, size 500 bin Euro nakit ödeyeyim bonservisimi bana verin" teklifinde bulunduğu belirtildi.

BAŞKAN HOŞCAN: ERKAN'IN PARASINI ÖDEDİK
Bu arada Erkan Zengin'in transferiyle ilgili NTV Spor'a açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, yıldız oyuncunun bütün alacaklarını ödediklerini belirterek, "Erkan'ın sezonun ilk yarısı itibariyle alacakları vardı. Son gün pazartesi olmasına rağmen biz paranın tamamını ödedik. Erkan Eskişehirspor'un mukaveleli oyuncusudur" dedi.

"PAZARTESİ TRABZONSPOR'LA GÖRÜŞECEĞİZ"
Erkan için Trabzonspor'dan teklif aldıklarını belirten Hoşcan, "Erkan için sadece Trabzonspor'un bir teklifi oldu. Pazartesi onlarla görüşeceğiz ve gerekeni yapacağız. Biz istemedikten sonra Erkan'ın bir yere gitmesi mümkün değil" diye konuştu.

FENERBAHÇE YÖNETİCİLERİ: ESKİŞEHİRSPOR'A TEKLİFİMİZİ YAPTIK
Erkan Zengin transferiyle ilgili açıklama yapan Fenerbahçe yöneticileri Mahmut Uslu ve İlhan Ekşioğlu ise, "Erkan Zengin'i transfer etmek gibi bir düşüncemiz yoktu. Fakat oyuncunun boşa çıktığını öğrenince teknik direktörümüz İsmail Kartal'dan görüş aldık. Hocamız olumlu rapor verince transfer görüşmesi yapmaya karar verdik. Erkan'la anlaşma sağladık. Eskişehirspor'a da bonservis bedeli için bir teklif yaptık. Şimdi onlardan gelecek cevabı bekliyoruz" diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler