Erkekler çıldırdı mı?

Erkekler çıldırdı mı?

6 ayda 105 kadının öldürüldüğü Türkiye'de dün yine 5 kadın, erkek kurbanı oldu...

Son aylarda erkeklere birşeyler oldu! Polis kayıtlarına göre son 6 ayda 105 kadının öldürüldüğü Türkiye'de dün yine 5 kadın, erkek kurbanı oldu... Kadınlardan biri yakıldı, diğeri boğuldu, biri kurşunlandı, birini eski eşi balkondan attı, sonuncusu intihara zorlandı. İşte dün yaşananlar...

"BABAM ANNEMİ BALKONDAN ATTI"

Adana’da, Huzurevleri Mahallesi 77066 Sokak’taki Gizem Apartmanı 3. kattaki dairede oturan 4 yıllık evli Dudu ve Muhammet Şimşek çifti, dün akşam iddiaya göre henüz belirlenemeyen bir nedenden tartıştı. Kısa süre sonra, çığlık sesi üzerine dışarı çıkan apartman sakinleri, Dudu Şimşek’i aşağıya düşmüş halde yaralı olarak buldu. Hastaneye kaldırılan Şimşek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak ölürken, polis olayın yaşandığı evde inceleme yaptı.  Şimşek’in 4 yaşındaki kızı Nisa, “Babam annemi iteledi ve annem aşağıya düştü” dedi. Küçük kızın bu sözleri üzerine polis, olayın cinayet olabileceği şüphesiyle Nisa’yı evlerine çıkartıp annesinin düştüğü yeri göstermesini istedi. Küçük Nisa, babasının annesini iteklediğini iddia ettiği yeri gösterirken bir yandan da olay öncesi babasının annesini dövdüğünü söyledi.

‘KIZIMIZI KURTARIRKEN DÜŞTÜ’
Küçük Nisa’nın bu iddiaları üzerine babası Muhammet Şimşek gözaltına alındı. Şimşek, kızının iddialarına karşın, “Kızım balkondan düşüyordu. Eşim, kızımızı kurtarmak isterken kendisi aşağıya düştü” dedi. Mahkemeye sevkedilen Muhammet Şimşek tutuklandı. Komşuları, “Olaydan önce karı koca tartışıyordu. Seslerini duyduk. Kısa süre sonra bir çığlık sesi geldi” diye ifade verdi.

kediler-02.jpg

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ BİLEKLERİNİ KESTİ

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi’nde oturan AdemK. (24), kız arkadaşı olduğu belirtilen Kübra Nur Şahin (18) ile Karaelbistan Beldesi’ndeki ablasının evine gitti. Ancak AdemK., henüz bilinmeyen nedenle Kübra Nur Şahin’i boğarak öldürdü. Ağabeyini arayarak cinayet işlediğini söyleyen AdemK. olay yerinden kaçtı.

KÜSÜP GİDEN EŞİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Van’ın Çaldıran İlçesi Evciller Köyü’nde ikamet eden Adalet T. (20), önceki gün eşi Faruk T. ile kavga ettikten sonra küserek baba evine döndü. Genç kadını almaya gelen öfkeli koca, bir türlü eve dönmek istemeyen eşine silahla 7-8 el ateş etti. Adalet T. olay yerinde ölürken, Faruk T. kaçarak kayıplara karıştı. Genç kadının cenazesi Van’da yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilirken, kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

OĞLUNU VE ESKİ EŞİNİ YAKTI

İstanbul Bayrampaşa, dün sabah son yıllarda yaşanan en büyük koca dehşetine sahne oldu. İşsiz koca, bir yıl önce bıçaklayarak yaraladığı eski eşini ve 11 yaşındaki oğlunu evle birlikte ateşe verdi. Küçük çocuk, annesini kurtarmak için alevlerin arasına daldı. Anne ile oğlu yanarak ölürken, gözü dönmüş koca da tutuştu ve ağır yaralandı.

Kaynak: haberturk.com - fotoğraf: Sözcü18 Dış Haberler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler