Erkeklerle sevişmeyin

"Erkeklerle sevişmeyin"

Twitter kraliçesi Hilal Cebeci erkeklere savaş açtı... İşte Panpiş'in olay fotoğrafları ve açıklaması:

Twitter kraliçesi Hilal Cebeci internet yazısında kadınlara seslendi: "Sadece seks isteyen, kadınları üzen erkek milletine yüz vermeyin. Kendinizle sevişin. Rahatlarsınız, üzülmezsiniz"

Twitter'da "Panpiş" adını verdiği takipçilerine paylaştığı fotoğraflarla son zamanlarda hayli sansasyon yaratan şarkıcı Hilal Cebeci, www.medyafaresi.com adlı sitedeki köşe yazısında kadınlara ilginç bir çağrıda bulundu: "Yahu şu erkek milletine yüz vermeyin, gidin mastürbasyon yapın, kendinizle sevişin". Hilal Cebeci çok konuşulacak köşesinde şunları yazdı:

'Erkeklerle sevişmeyin'
Erkekler ne ister? Erkekler sadece seks ister emin olun... Bir kadını elde edene kadar binlerce şekle giren erkek milleti, kadını elde ettikten sonra inanılmaz bir evrim geçiriyorlar... Son günlerde birkaç kişinin ilişkisine şahit oldum ve hep kadınların üzüldüğünü gördüm... İnanın bu şahit olduğum kişi sayısı bir ya da iki değil, tam beş kişinin eş zamanlı olarak yaşadıkları ilişkilere şahit oldum ve şikâyetlerini dinlediğimde hepsi aynıydı... Yani ilişkinin başında erkek elinden geleni ardına koymuyordu, her an yanında olmak el ele diz dize olmak istiyordu. Ama ne zamanki seks yaşanıyordu, işte o zaman bahaneler başlıyor, aramalar azalıyor görüşmekten kaçıyorlardı... Beş kadının yaşadığı olaya aynı anda şahit olduğumda dedimki, "Yahu şu erkek milletine yüz vermeyin, gidin mastürbasyon yapın, kendinizle sevişin. Hem rahatlarsınız, hem de bu kendini bilmez insanlarla muhatap olup kendinizi üzmezsiniz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler