Erkeksen beni vur

'Erkeksen beni vur'

Sultangazi'de yaşanan ilginç bir soygun olayı ve ...

Sultangazi’de pompalı tüfekle bir markete giren yüzü maskeli soyguncu, işyeri sahibinden kasadaki paraları istedi. Market sahibi ise soyguncunun bu isteğine aldırış etmeyip bağrını açarak 'Para falan vermiyorum. Erkeksen beni vur’ deyince soyguncu hiçbir şey alamadan işyerini terk etti. O anlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı.
 
Olay, geçtiğimiz pazartesi günü Zübeyde Hanım Mahallesi Gazi Caddesi No: 41’de bulunan işyerinde gece geç saatlerde meydana geldi. Yüzü maskeli soyguncu elindeki pompalı tüfekle markete girdi. Bu sırada, içerde bulunan bir müşteri, soyguncuyu görerek paniğe kapıldı ve ellerini yukarı kaldırdı. Daha sonra reyonların bulunduğu kısımdan gelen market sahibi Mehmet Şavran soyguncunun yanına geldi. Saldırgan, Şavran’a tüfeği doğrultarak tehditler savurdu ve kasadaki paraları istedi. Ancak market sahibi soyguncuya aldırış etmeyerek, soğukkanlı tavırlarıyla elindeki cep telefonuyla uğraştı. Soyguncu paraları ısrarla istemesi üzerine, Mehmet Şavran bağrını açarak, ‘Para falan vermiyorum. Erkeksen beni vur’ diye karşılık verdi. Bunun üzerine geri adım atmak zorunda kalan soyguncu, marketten hiçbir şey almadan çıktı.
 
"YAKLAŞSAYDI SİLAHINI ALACAKTIM"
İşyeri sahibi Mehmet Şavran, "Soyguncu içeriye girdi. Elinde pompalı tüfek vardı. Benden para istedi. Ben de vermedim ve bağrımı açarak 'Erkeksen beni vur’ dedim. Böyle söyleyince cesaret edemedi ve çekip gitti. Bana hiç yaklaşmadı. Yaklaşmış olsaydı elindeki silahı alacaktım" dedi. Şavran, daha önce de 4 soyguncunun gelerek para istediğini ancak o soyguncuların da para alamadan marketi terk ettiklerini söyledi. Polis, pompalı tüfekle markete gelen soyguncunun yakalanması için inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler