Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar'ı attılar!

Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar'ı attılar!

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği dün yeni başkanını seçti.

Mevcut MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile Erman Toroğlu, Ahmet Çakar ve Mustafa Çulcu kongreye katılamadı. Çünkü delegelikten atılmışlardı. Aynı şekilde, Türk hakemliğinin uluslararası arenadaki Cüneyt Çakır da, davet edilmediği için kongreye katılamadı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin (TFFHGD), dün Ankara'da yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda, Abdurrahman Arıcı yeniden başkanlığa seçildi. Arıcı, 422 delegenin 388'inin oyunu alırken, kongrede son derece ilginç olaylar yaşandı...

Halen Türkiye Futbol Federasyonu'nda Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı görevini yürüten, yani bütün hakemlerin amiri konumundaki Yusuf Namoğlu, delegelikten atıldığı için toplantıya davet edilmedi. Üstelik Namoğlu, bu derneğin 'kurucu başkanı' unvanına sahip. Aynı şekilde, Namoğlu gibi MHK Başkanlığı yapmış olan Mustafa Çulcu ile Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Metin Tokat ve Özcan Oal da delegelikten atıldıkları için kongreye katılamadı.

Uluslararası arenada Türk hakemliğinin gururu olan Cüneyt Çakır da 'delege olamadığı için' kongreye davet edilmedi ve doğal olarak, kendi derneğinin seçiminde oy kulanamadı.

Bu seçim öncesi yapılan tüzük değişikliği ile TFFHGD'nin eski genel başkanlarının ve kurucu üyelerin delegelikten çıkarıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler