Erzurum'da facia: 6 ölü

Erzurum'da facia: 6 ölü

Erzurum'a tatil için için gelen aile otomobilleriyle Karasu Nehri'ne uçtu, 6 kişinin bulunduğu arabadan sağ kurtulan olmadı.

Sakarya’nın ardından bir acı haber de Erzurum’dan geldi. Erzurum’un Aziziye İlçesi Beypınar köyü yakınlarındaki köprü girişinde Fırat’ın bir kolu olan Karasu nehrine uçtu. Gece kendilerinden haber alınamayan ailenin korkunç sonu sabah ortaya çıktı. Sabah saatlerinde nehirde ters dönen aracı gören vatandaşlar yetkililere haber verdi. Erzurum Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü’ne bağlı iki ekip olay yerine giderek incelemelere başladı. Ters dönen otomobilin içinden 3′ü çocuk 6 kişinin cansız bedenleri çıkarıldı.

Sakarya’da Emniyet şeridi faciası

Yapılan araştırma sonucu kazanın ayrıntılarına ulaşıldı. Çanakkale’nin Çan ilçesinde memur olan Muammer Açabay, 10 gün önce yıllık iznini geçirmek için Aziziye ilçesine bağlı Ocak Mahallesi’ne geldi. Dün akşam iftara gitmek için Erzurum'a yola çıkan Muammer Açabay’ın kullandığı 17 HY 442 plakalı otomobil, köyün çıkışında bulunan köprüye girmeden Fırat’ın kolu Karasu Nehrine uçtu. Nehirde ters dönen otomobildeki Muammer Açabay (40), eşi Mihriban Açabay (35), babası Kadir Açabay (70) ile çocukları Gökçe Kağan Açabay (11), Murat Ülkühan Açabay (6) ile yeğenleri Yunus Emre Çeçen (11) boğuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler